Az okostelefonok térhódítása, márkától függetlenül világszerte óriási, és a legtöbb nagy gyártó széles körben fedi le a piacot a legegyszerűbb alsó kategóriás készülékekkel éppúgy, ahogy a prémium zászlóshajó modellekkel. Kiemelkedik közülük is a Xiaomi, amely a statisztikák szerint Európában már a legnépszerűbb, hazánkban pedig a második legkedveltebb gyártó. 

 

A márkaszervizek nagyobb területeket fednek le, így a vállalási határidők hosszúra nyúlhatnak, emellett az eredeti alkatrészek árai jellemzően magasabbak is. A felhasználók igényeire reflektálva jelentek meg a piacon a sok esetben eredeti gyári alkatrészekkel dolgozó, de gyorsjavítást is vállaló márkafüggetlen szervizek, amelyek ma már megkerülhetetlen szereplői a piacnak. 

 

A Xiaomi okostelefonok népszerűsége

 

 hirdetes_810x300  

2011-es megjelenése óta a Xiaomi a világ második legnagyobb okostelefon-gyártójává nőtte ki magát köszönhetően megfizethető árú készülékeinek. A hazai készülékek nagy száma hívta életre a GSM Pont Xiaomi szervizeit is, amelyek Budapesten már két helyszínen érhetők el, Pesten és Budán.

 

A kínai gyártó napjainkban már felső kategóriás telefonjainak számát is növelte, azok is egyre kedveltebbek világszerte, így nálunk is.

 

A Xiaomi telefonok ár-érték arányban verhetetlenek, a gyártó rengeteg modellt kínál, folyamatosan újítja telefonjait, amelyek három nagy márkába sorolhatók: a zászlóshajó Mi Phone-ok, a Redmi és a Pocophone különböző modelljei. Termékeinek földrajzi hatóköre éppúgy bővül, ahogy a termékcsaládjai. 

 

Megbízható márkafüggetlen szervizek

 

A márkafüggetlen szervizek gyors javítási lehetőséget kínálnak a telefontulajdonosok számára, amelyet annak köszönhetnek, hogy az alkatrészek beszerzése és a nagy raktárkészlet lehetővé teszi a legtöbb modell akár azonnali, 1 órán belüli javítását.

 

A rugalmasság mellett a gyakorlott és szakértő szervizcsapat is hozzájárul a márkafüggetlen szervizek népszerűségéhez.

 

A megbízható javítóbázisok a Xiaomi telefonok esetében eredeti gyári alkatrészekkel dolgoznak, így tudják garantálni munkájuk színvonalát, biztosítani a cserealkatrészekre a garanciát. 

 

Gyorsaság és kedvező ár

 

Az okostelefon sokaknak munkaeszköz, életük szerves része, hiszen az alkalmazásoknak köszönhetően ma már a kommunikáción felül fizetésre, vásárlásra, bankolásra, zenehallgatásra, egyéb tartalomfogyasztásra is használhatóak ezek a készülékek. 

 

Éppen ezért nem szeretik hosszú időre nélkülözni abban az esetben sem, ha valamilyen probléma miatt szervizelésre szorul. A márkaszervizekben általában hosszabb átfutási idővel vállalják a készülékek javítását, amelyeknél a márkafüggetlen szervizek kedvezőbb feltételeket biztosítanak. Teljeskörű szervizszolgáltatást vállalnak, a kijelzőcserétől az akkumulátor, a hátlap, a kamerák, a töltőport, valamint a hangszóró cseréjén át az adatmentésig mindent megoldanak. A javítás akár a helyszínen is megvárható, és a munkájukra garanciát nyújtanak.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!