Biztosan veled is megtörtént már, hogy egy kerékpárra pillantva úgy érezted; ez igen, ez csinos darab! Nyugi, ettől még nem leszel fura, ezzel mind így vagyunk, persze mindenkinek mást jelent a szép szó. 

 

A következő cikkben most összeszedtük neked azokat a tulajdonságokat, amelyek széppé tesznek egy bringát, így együtt kitalálhatjuk, létezik-e olyan, hogy szuperszexi bicikli. Tarts velem, ez érdekes lesz!

 

Élet kétkeréken

 

 hirdetes_810x300  

A kerékpárosok világában teljesen más törvények uralkodnak, szerintük ugyanis a szabadság a mámor, a szabadság, a minden, főleg akkor, amikor kétkeréken gurulnak. A bikepro.hu kerékpár webshop minőségi kerékpárjai láttán máris érezzük, hogy miről is van itt szó. 

 

A bringázás rendkívül jótékony hatással van az egészségünkre, oldja a stresszt, formában tart minket, ráadásul a bicaj egy újabb ürügyként szolgál arra, hogy egy felejthetetlen kiránduláson, túrán vehessünk részt. 

 

A kerékpárosok pontosan tudják, hogy mire van szükségük nekik és a bicajuknak, és nem is sajnálják ezekért a kiegészítőkért a pénzt. Habár a legtöbb bringás egy társsal teker valamennyi út során, mégis szívesen kacérkodnak a mutatósabbnál mutatósabb darabokkal. 

 

Ilyen lenne egy bringás szépségideál?

 

A szépség relatív, és ez akkor is így van, ha éppen egy kerékpárról beszélünk, azonban mégis vannak olyan szempontok, amelyek az értékelés során közbeszólhatnak. 

 

Egy csinos bicikli karcsú, vékony vázzal rendelkezik, amelyre valóságos öröm ránézni. Nem meglepő, hogy most is a “szőkék” nyernek, na jó, ez a bringa esetében inkább azt jelenti, hogy a króm, tükörpolír árnyalat, felület jellemző rá. 

 

A természetesség ezen a területen is arat, mivel a feliratoktól mentes, egyszerű, letisztult bicajok mindig hódítanak. Végül, de nem utolsósorban nincs rajta fölösleges “ruha”, de miért is lenne, nem karácsonyfa ez?!

 

Szerintünk… és a többség szerint valahogy így néz ki egy különösen szép darab.

 

Hogyan válasszuk ki életünk bringáját?

 

A kerékpár kiválasztása során számos kérdést fel kell tennünk.

 

Először is tudnunk kell, hogy milyen kerékpártípus illik hozzánk. Ez könnyen meghatározható, ha eldöntjük, hogy milyen gyakran, milyen terepen és milyen távon fogjuk használni. Mindez nemcsak a megfelelő típus beszerzésének folyamatát befolyásolja majd, de a komfortérzetünket is, ugyanis az egyes darabokat más-más körülmények között lehet kényelmesen hajtani. 

 

Amennyiben hosszú évek kihagyása után pattannánk kerékpárra, nem biztos, hogy a legdrágább bicajt kell megvennünk. A komolyabb bringások viszont nem kizárt, hogy akár 2-3 járgányt is tartanak otthon.

 

Te mit gondolsz? Melyik a legcsinosabb bicikli a világon? Ha beleszerettél egy konkrét bicajba és neked ez az etalon, akkor talán nem is érdemes sokáig habozni, nehogy elhappolják előled!

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!