Nem tudod, mivel lepd meg a barátnődet vagy az édesanyádat, esetleg a testvéredet? A boudoir és a glamour fotózás olyan ajándék, ami egyben emlékezetes élmény is, hiszen minden nő örül, ha előnyös, szép képek készülnek róla, amelyeket ebben az esetben egy profi, női fotós készít.

 

Legyen egy születés- vagy névnap az alkalom, a nőies képek készítésének örülni fognak a szeretteid. A BoudoArt stúdió boudoir és glamour fotózásra Budapesten, az I. kerületben várja női ügyfeleit. A cég ezeken kívül portfólió fotózással, vezetői portré készítésével, esküvői fotózással, újszülött, kismama és családi fotózással egyaránt foglalkozik. 

 

 hirdetes_810x300  

Miért jó, ha női fotós készíti ezeket a fotókat?

 

A nőiesség megélése a hétköznapokban nem könnyű. A nő valódi személyisége a munka, a család, a háztartás ügyes-bajos dolgai és az ebből fakadó szerepek között sokszor háttérbe szorul. A glamour fotókon ezt a valódi személyiséget kellene megmutatni, de ez csak akkor lesz hiteles, ha őszintén, szorongások nélkül tudja a fotóalany megélni a helyzetet. 

 

Fiatalabb korban ez talán még nem okoz nagy problémát, de ahogy telnek az évek, egyre nehezebb. Egy női fotós, aki sok-sok év szakmai tapasztalattal rendelkezik, segíthet megmutatni a belső értékeket szerepek, kényszerek nélkül. És nem a ráncok eltüntetése a lényeg, nem a tökéletességből lesz az érték, hanem az őszinteségből, a valódiságból. A nő személyiség attól szép, amit átélt, és ahogyan megélte a boldog és a szomorú pillanatokat. Minden ránc mögött valamilyen emlék húzódik, amit nem kell szégyellni.

 

Persze valaki úgy érzi, hogy érdemes fodrászhoz és kozmetikushoz elmenni a fotózás előtt, és mindenképp olyan frizurát és sminket kell csináltatni, ami jellemző az illetőre. Az olyan smink vagy hajviselet, ami idegen tőle, a fotókon sem fog megfelelően mutatni. Ahhoz, hogy a fotóalany kellemesen érezze magát a fotózáson, hogy fel tudjon oldódni, a fotós szakember beszélget vele a képek készítése előtt. 

 

Mi a különbség a glamour és a boudoir fotók között?

 

A glamour fotók nőies, de szolid stílusú fotók, amelyek elegáns ruhában, szép háttér előtt, odaillő kellékek használatával készülnek. Ahogy az elnevezés is utal rá, varázslatos ragyogás és szépség mutatkozik meg ezeken a fotókon, ami nemcsak a külső, hanem a belső szépségre is utal. A glamour fotókon ugyanis a lelki szépségnek, a személyiség belső ragyogásának is tükröződnie kell. 

 

A boudoir fotók fehérneműben készülnek, olyan beállításban, hogy az ízléses maradjon, valamint a fotóalany elképzeléseinek megfeleljenek. A fotós csak annyit enged láttatni, amennyit a fotók főszereplője szeretne. Mindkét fotózásnál fontos, hogy a fotóstúdióban – az öltözőhelyiségtől, a különböző kellékeken, háttéren át a profi megvilágításig – minden a rendelkezésre áll ahhoz, hogy valóban minőségi képsorozat készüljön. Ha tehát ajándékon gondolkozol valamelyik női ismerősödnek, ne habozz, rendeld meg a BoudoArt fotóstúdiónál a glamour vagy a boudoir fotózást!

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!