Úgy néz ki, még jó pár hétig velünk lesz a tél, így nem árt felkészülni erre testileg-lelkileg. Hogy egy kis örömöt is csempésszünk a rideg, zimankós időre, összegyűjtöttünk 7 szuper téli kelléket, amiket akár magunknak is megvehetünk, de ajándékba is adhatunk, esetleg promóciós célokra is felhasználhatjuk őket. Lássuk!

 

 

  • Kötött sapka

 

 

Mivel senki sem szeret fázni, egy kötött sapkára mindenképpen szükség van télen. Ma már nagyon divatos változatokat is beszerezhetünk, például a polokozpont.hu Sapka, sál, kesztyű kategóriájában többféle színben és méretben is elérhetők a fejfedők. A férfiak számára sok beanie sapkát találunk itt, vannak köztük pomponosak is, ami most igen trendi. Mindegyik logóztatható, így akár promóciós ajándékként is megállják a helyüket, de figyelmességünk jeléül párunknak is ajándékozhatunk egyet. 

 hirdetes_810x300  

 

 

  • Sál

 

 

Természetesen a sapka sállal együtt az ideális, hiszen a nyakmelegítőre is szükség van télen. Ugyanolyan anyagból készültet érdemes választani, és erre is kérhetünk logót. Nagyon divatosak manapság a csősálak, ezeket akár sapkaként is lehet használni, síeléskor ideálisak.

 

 

  • Kesztyű

 

 

A kesztyűt sokan nem szeretik, pedig akinek a szél gyakran kifújja a kezét, annak kötelező darab! Manapság már kaphatók olyan kesztyűk, amelyeket kimondottan úgy terveztek, hogy az érintőképernyős telefont is tudjuk velük használni. A polokozpont.hu oldalán kapható ez a típus fekete, kék és szürke színben is. Rendkívül bársonyos tapintású, anyaga 100% akril. Férfinak és nőnek is hasznos ajándék lehet egy touch kesztyű.

 

 

  • Baseball sapka

 

 

Bár a téli ruhatár kellékei között elsősorban a kötött sapkának van helye, sokan még a hideg időben sem válnak meg szeretett baseball sapkájuktól. Akik inkább kocsival járnak dolgozni, nincsenek kint sokat a hideg levegőn, egy baseball sapka is elég lehet fejfedőnek. A logóztatással ezt is egyedivé lehet tenni. Mivel kedvező áron beszerezhető, hasznos ajándék lehet akkor, ha egyszerre több dolgozót, ügyfelet szeretnénk meglepni valamilyen aprósággal. És ami előnye még: nyáron is használható!

 

 

  • Meleg pulóver

 

 

Igazán igényes ajándék lehet egy meleg polárpulcsi is. Bizonyos munkakörökben egyébként is előírás, hogy a dolgozók viseljenek egyenruhát, a hideg időben pedig a pulóver is kiegészítheti az öltözetet. Ennek a ruhadarabnak a hátuljára is kérhető embléma, logó, minta.

 

 

  • Termosz

 

 

A ruhadarabok mellett vannak további praktikus ajándéktárgyak is, melyek esetében nem kell attól tartani, hogy nem a megfelelő méretet választjuk ki. Ilyen hasznos kellék például a termosz, amelyben forró italok tárolhatók. Télen nagyon jólesik mindenkinek egy csésze meleg tea, netán egy erős kávé, így a termosznak sokan örülnek. Logózva ez is személyre szabott ajándék lehet.

 

 

  • Bögre

 

 

Még egy klasszikust ajánlunk figyelmedbe, ez pedig a bögre. A termosz mellé is adhatjuk, de csak úgy külön is. Érdemes ezt is feliratoztatni, esetleg egy képet kérni rá. Akár céges ajándékként jön szóba a bögre, akár a párodnak vásárolnál egyet, mindenképp jól döntesz, ha meglepetésnek ezt választod.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!