Nyitókép: Körkép.sk

 

14 kocsiból álló ezerfős szerelvénnyel utazik a Fradi B-közép a jövő héten Németországban. Ezenkívül rengeteg szurkoló repülőgépen, illetve gépkocsikon utazik ki a mérkőzésre. A 2300 jegy, mely a vendégcsapat szurkolóinak jár, várhatóan pillanatok alatt elkel. A Körkép.sk szintén ott lesz a találkozón, a nap folyamán élő bejelentkezésekkel, hangulatképekkel szolgálunk majd olvasóinknak.

 

A Németországban dolgozó magyarok szintén elkezdték már a jegyvásárlást a hazai szektorokba, így várhatóan akár 3 ezer fradista is lehet a találkozón.

 

 hirdetes_300x300  

Mint ismert, az UEFA Európa Liga nyolcaddöntőjében a Ferencváros ellenfele a német Bayer Leverkusen lesz. A párharc első mérkőzését március 9-én 18.45 órakor rendezik a BayArénában.

 

A stadion kapacitása 30 ezer fő, ebből a vendégeknek közel 10 százalékot biztosítanak. A Fradi B-közép a sorsolást követően azonnal lázas szervezésbe kezdett. A különvonattal utazóknak a mérkőzésre szóló belépőjegyet is biztosítják.

 

 

Az egyik szurkoló győri feladással 8-10 liter Polgi pálesszal járul hozzá az utazás hangulatosabbá tételéhez.

 

A 2021/2022-es idényben már összemérhette erejét az EL csoportkörében a két csapat. Akkor németországban a Bayer nyert 2:1-re, a Groupama Arénában pedig a Ferencváros verte meg 1:0-ra ellenfelét.

 

Ezúttal a visszavágóra a Puskás Arénában kerül sor, ahová már elővételben 50 ezer jegy elkelt a zöld fehérek részéről.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.