Nyitra, U17-es kötött- és szabadfogású országos bajnokság birkózásban.

 

A hétvégén került megrendezésre a kadét korosztály számára az országos bajnokság mindkét birkózó fogásnemben. A rendezvény egyben válogató is volt a következő Európa-bajnokságra. A bősi birkózókat e korcsoportban Takács Sanyi edző irányításával két birkózó képviselte a megmérettetésen.

 

Both Zoltán kimagasló eredményt ért el, aki szombaton szabadfogásban 48 kg-ban, míg vasárnap kötöttfogásban 45 kg-ban sem talált legyőzőre, így két országos bajnoki aranyéremmel gazdagította gyűjteményét.

 

Both Zoltán kimagasló eredményt ért el, aki szombaton szabadfogásban 48 kg-ban, míg vasárnap kötöttfogásban 45 kg-ban sem talált legyőzőre.

 

Érsek Áronnak szombaton 60 kg-ban nem sikerült érmet szereznie, másnap azonban gyakorlott fogásnemben 55 kg-ban már ő is a dobogón állhatott, bronzérmet szerezve, számolt be a Körképnek Meton Krisztián, a Bősi Birkózó Sportklub elnöke.

 

Érsek Áronnak szombaton 60 kg-ban nem sikerült érmet szereznie, másnap azonban gyakorlott fogásnemben 55 kg-ban már ő is a dobogón állhatott.

 

Gratulálunk fiúk, nagyon büszkék vagyunk rátok és további hasonló sikereket kívánunk.  Az edzések ezerrel folytatódnak, nincs megállás, a fiúk készülnek a következő viadalra, ami Hollandiában kerül megrendezésre

 

– nyilatkozta hírportálunknak Meton.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.