Nyitókép: A Magyar Konzervatív Platform Komáromi Járási Elnökségének tagjai

 

A Komáromi járás kvótájából kaphatja meg Gyimesi György a Szövetség-Aliancia választási 150. helyét. A Magyar Konzevatív Platform (MKP) komáromi járási szervezete tegnapi ülésén egyúttal megszavazta a platform képviselőjelöltjeit is a választási listára. ABC sorrendben ezek a következők:

 

Ágh László, Becse Norbert, Domin István, Gyarmati Tihamér, Iván Tamás, Kiss Márton, Králik Róbert, Nyul Gábor, Viola Miklós.

 

Érdekesség, hogy Gyimesin kívül további egy helyet a platform komáromi járási szervezete fenntart olyan személy számára a Komáromi járásból, aki nem a párt tagja, de a nemzeti konzervatív vonalat képviseli. Ez irányban még zajlanak a megbeszélések.

 

 hirdetes_300x300  

A Berényi József által vezetett MKP platform komáromi járási szervezete egyúttal azt is kijelentette, hogy a Szövetség-Alianciát nem az veri szét aki bejön, hanem az, aki elhagyja. Ez egyértelmű üzenet a nemzetáruló Rigó Konrádra (Most-Híd) és társaira a vegyespárti platformból.

 

A Komáromi járás elnöksége sajnálattal figyeli a Magyar Fórum közösségünket megosztani próbáló tevékenységét, és lesújtó a számunkra, hogy az egységes magyar érdekeket képviselő Szövetség helyett a szlovák mikropártokat választotta. Járásunk, ahogyan eddig is hangsúlyozta, továbbra is azt szorgalmazza, hogy a magyar Szövetség parlamenti listáján mindenki kapjon helyet, aki azon indulni akar, legyen az nemzeti-konzervatív vagy neoliberális gondolkodású politikus. Legyen szó Gyimesi Györgyről, Simon Zsoltról, Rigó Konrádról, vagy akár az elődpártok volt vezető politikusairól. Ahogyan az MKP Platform számára is vannak olyan személyek, akik véleményével nem minden kérdésben értünk egyet, de tudomásul vesszük és elfogadjuk, hogy rajta lesznek a listán, a magyarság érdekében ilyen magatartást tartanánk szükségszerűnek a Híd Platform részéről is.

 

– áll a platform portálunknak küldött állásfoglalásában.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.