Más és más szemszögből tekintenek a nők a férfiakra. Valakinek a duzzadó izmok, másoknak a mackós alkat vagy az atyai gondoskodás jön be, esetleg az, ha társaságban népszerű az illető. Aztán előfordulhat, hogy egy menő autó indítja be a vágyakat, a drága, márkás cuccok, de van, aki csak a figyelmes férfiakat részesíti kegyeiben. 

 

Egyvalami azonban eleinte elkerülheti a hölgyek figyelmét, mégpedig az, hogy mennyire képes egy férfi megszerelni, megjavítani dolgokat. Egy háztartásban mindig akad valami, amit helyre kell pofozni, ki kell igazítani, meg kell bütykölni. Egy gyakorlatias férfi helytáll az ilyen helyzetekben is, főleg, ha van a szerszámosládájában sok különböző szerszám a mabadi.hu kínálatából

 

Alapeszközök a háztartásban

 

 hirdetes_300x300  

A javítás nemcsak a férfiak kizárólagos joga, természetesen rengeteg nő is képes ezekre a feladatokra, de nekik is szükségük van ehhez a megfelelő kézi szerszámokra. A csavarhúzó készletnek minden otthon alapfelszerelései közé kell tartoznia, a különböző méretű fejekkel más és más fejjel rendelkező csavarokat tudunk forgatni. 

 

Ahol kisgyermek van a családban, szükség lesz a kisebb méretekre is, hiszen nagyon sok gyerekjáték elemmel működik, az elemtartó fedelét pedig szorosan védik a csavarok. Semmi sem okozhat nagyobb csalódást nekik, mint amikor megkapják a vadonatúj játékot ajándékba, és nincs hozzá szerszám, aminek segítségével üzembe lehetne helyezni. 

 

A kalapács, a balta, a különböző típusú kulcsok és fogók, néhány eltérő méretű csavar mind-mind jó, ha vannak otthon, hiszen bármikor akadhat velük tennivaló. Aki barkácsolgat is a műhelyben, annak elengedhetetlen pár ecset, egy jó minőségű fúró, tűzőgép, de egy mérőszalagnak is gyakran hasznát vehetjük. Az univerzális kés, ismertebb nevén, a “szike”, mindenki nagy kedvence, hiszen éles pengéje sok mindenre képes.

 

Alapeszközök a kertben

 

A családi házak rendelkeznek kisebb-nagyobb kerttel is, de egy udvarral mindenképp, ahol a szabadidőnket kellemesen tölthetjük a friss levegőn a zöld növények között. Ha nincs is veteményes a kertben, csak dísznövények vannak, akkor is nélkülözhetetlen néhány kerti szerszám a rendezettséghez.

 

Ha füves területünket szeretnénk rendben tartani, nem árt egy fűgereblye. A fával fűtött háztartások lakói a fa aprításához tartsanak otthon legalább egy, de inkább 2 darab jó minőségű fejszét, hogy semmiképpen se maradjanak fűtés nélküli házban a téli időszakban, mert nincs mivel feldarabolni a tüzifát. 

 

Kapával, villával lazíthatjuk a földet, kis területen, vagy ládákban érdemes ezt kézi szerszámokkal végezni. Ha vannak fák vagy bokrok a kertünkben, az ágvágó is elengedhetetlen lesz a kinti munkálatokhoz, de nem hiányozhat a metszőolló sem, hogy gyümölcsfáink a lehető legtöbb és legszebb gyümölcsöket hozzák, mikor eljön az ideje az érésnek. 

 

S hogy értékes és praktikus szerszámainkat biztonságban tudhassuk a kerti tárolóban, szükségünk lesz egy kiváló minőségű lakatra, melyet szintén beszerezhetünk a mabadi.hu oldaláról. 

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!