Egy napvitorla – más árnyékolómegoldásokkal összehasonlítva – megfizethető és mégis rendkívül dekoratív, hatékony árnyékolást nyújt kicsi és nagy teraszokon, kertekben. Napvitorla használatával védelmet biztosíthatsz kültéri étkezésekhez, pihenéshez az erkélyeken és teraszokon, kerti rendezvényeken, homokozóknál és gyerekjátszóknál, de akár a kerti medence partján is, így zavartalanul élvezheted a kellemes időt. 

 

A hagyományos napernyőkkel ellentétben a megfelelően rögzített, strapabíró, minőségi napvitorlák minden időjárási körülmények között megállják a helyüket. Mire figyelj, hogyan használd, hogy minél tovább bírja?

 

Divatos és nagyszerű napvitorlák

 

 hirdetes_810x300  

Az összehajtott állapotban kis helyet foglaló napvitorlák komoly vetélytársai a napernyőknek, ugyanis sokoldalúan használhatóak és mutatósak, és mindazt nyújtani tudják, amit más árnyékolók. Még annál is többet kínálnak a Napvitorla webshop háromszög alakú napvitorlái és valamennyi termékük, ugyanis a speciális, apró hézagos szövésű anyag jóvoltából jól bírják a szélterhelést is, továbbá folyamatos légáramlást biztosítanak. Nem elhanyagolható szempont, hogy szabad kilátást garantálnak, nem sötétítik be a beltereket.

 

Mellettük szól még a rögzítőgyűrűknek köszönhető könnyű felszerelhetőség, rögzíthetőség, és az igényeknek megfelelő áthelyezhetőség, így minden napállásnál árnyékot biztosítanak. Hatékonyságuk, illetve az általuk nyújtott extra védelem miatt kis és nagy területek árnyékolására is alkalmasak, ráadásul jól is mutatnak.

 

Hozd ki a rendelkezésre álló kültérből a legtöbbet!

 

Élvezd a napsugarak simogatását anélkül, hogy a bőröd miatt kellene aggódni! Az UV-álló napvitorlák hatékony védelmet jelentenek, így bármilyen célra megfelelőek lehetnek, ha árnyékolást keresel. 

 

Az alap vízáteresztő változatok mellett vízzáró kivitelben is megvásárolhatóak, így védelmet biztosítanak nyári záporok alkalmával is az alatta tartózkodó személyeknek és elhelyezett berendezéseknek, tárgyaknak. A könnyű de nagy sűrűségű, tartós poliészter vagy HDPE szövetből készülő napvitorlák UV- és időjárásállóak, légáteresztőek, a szilikonos és öntisztuló tükrös kivitelnek köszönhetően visszatükrözik a fény kb 80%, az UV-sugárzás kb 90%-át.

 

Helyes használat, hosszú élettartam

 

Rendeltetésszerű használat és az előírásoknak megfelelően történő felszerelés mellett hosszú élettartamot, akár 10 évet is garantálnak. A felszerelést és feszítést a napvitorla sarkainál elhelyezett rögzítőgyűrűk és -kötelek segítik, fixálhatók oszlophoz, korláthoz, kampókhoz vagy más, stabil tereptárgyakhoz. Kerülni kell a túlfeszítést, mert az károkat okozhat az anyagban!

 

Alkalmasak akár szeles helyeken is teraszok fedésére vagy árnyékolására, azonban a téli szezonban javasolt leszedni, mivel a hóterhelést nem bírja. Erős viharokban is érdemes leszerelni. A minőségi napvitorlákra 1 év UV-állósági, gyártási és szerelési garancia jár, így érdemes megfontolni ilyen modellek beszerzését. 

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!