A szállodák az elmúlt években számtalan módon igyekeznek a vendégek kényelmét kiszolgálni, igazodni a változó fogyasztói igényekhez és az új turisztikai elvárásokhoz, mégis sokszor előfordul, hogy úgy érezzük, valami hiányzik. Lehet ez a programok változatossága vagy a mentes étrend kívánalma, de ha egy ilyen is akad az utazásunk során, máris rossz szájízzel távozunk, és nem biztos, hogy az adott szállodába vissza fogunk térni.

 

Egy alpesi különleges hotel szinte karnyújtásnyira

 

Aki szeretne külföldre utazni nyári szabadsága alkalmával, de mégsem ülne repülőre, és a közelbe szeretne autóval elutazni, annak a legjobb választást biztosítják a Hotel OTP Birkenhof**** ajánlatai az osztrák hegyekben, Karintiában. A szálloda magyar tulajdonosai és személyzete révén a közvetlen hangulat biztosított, ráadásul a szálloda egyaránt család-, gyerek- és kutyabarát, így a család minden tagja, akár több generáció is utazhat együtt.

 

 hirdetes_300x300  

A szállodát az teszi még pluszban különlegessé, hogy egyaránt jól fogja érezni magát benne az, aki inkább a nyugodt pihenésre vágyik és szeret egy medencében órákig fürdeni, és az is, aki az aktív kikapcsolódások szerelmese. A szálloda Bad Kleinkirchheimben található, melynek környéke közkedvelt sportcentrum egész évben és állandó lovaglási, teniszezési, úszási, télen síelési, szánkózási lehetőségeket kínál a hozzá érkező vendégeinek.

 

A hotel közelében két termálfürdő, egy golfpálya, valamint számtalan túra és kerékpáros útvonal található, melyek mind-mind biztosítják a lehetőséget a kikapcsolódásra aktív és passzív módban is.

 

Csodálatos hegyvidéki környezet

 

Vannak, akik nyáron inkább tengerpartra, a forróságra vágynak, de olyanok is, akik kevésbé tűrik a túlzott meleget, ellenben szívesebben kirándulnak a hegyekben. Karintiában az a meseszép, hogy egyszerre lehetünk szemtanúi a hófödte hegycsúcsoknak, miközben a völgyekben hét ágra süt a nap. Karintia Ausztria legdélebben fekvő tartománya, ennek köszönheti sajátságosan kedvező időjárási viszonyait.

 

Egyszerre csodálhatjuk meg a völgyekben csörgedező patakokat, az alpesi legelőkön tanyázó teheneket és hallgathatjuk közben a madárcsicsergést. Akik csak városnézésre vágynak, a környező kisebb-nagyobb falvak és városok kínálnak számos programot számukra.

 

Olaszország, Szlovénia és Németország közelsége is biztosít lehetőségeket a nagyobb kirándulásra vágyóknak, de aki helyben szeretné eltölteni pihenését, az sem fogja kimeríteni a rendelkezésre álló programlehetőségeket.

 

Kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak

 

A páratlan felszereltségű szállodában a fürdőzni vágyókat a hatalmas wellness tér, a sokoldalú szaunavilág és a változatos frissítő masszázscsomagok várják. Az idelátogatók választhatnak a tradicionális finn szauna, az infraszauna, a gőzkabin, az élmény- és a dézsazuhany között.

 

A szálloda a kisbabával érkezőknek is biztosít minden szükséges kelléket, és ha a szülők kettesben szeretnének lenni, előzetes egyeztetés szerint a gyermekfelügyelet is megoldható.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!