Nyitókép: RTVS

 

A varsói székhelyű lengyel Budimex, S.A. építőipari cég bízik abban, hogy ajánlatának újraértékelése után végre elnyerheti a Vágsellyét elkerülő út építésére vonatkozó szerződést. Erről Lengyelország építőipari piacának egyik legnagyobb cége tájékoztatott.

 

A Szlovák Útügyi Igazgatóság (SSC) először elutasította a hét pályázó közül a legalacsonyabb, 77,5 millió eurós általános forgalmi adó (áfa) nélküli ajánlatát. A Budimex kizárással kapcsolatos kifogásai alapján a Közbeszerzési Hivatal (ÚVO) elrendelte ajánlatának újraértékelését, mivel az állami útépítők megszegték a közbeszerzési szabályokat.

 

„Megerősítjük, hogy ajánlatunkat az ajánlatkérő elutasította. Véleményezésünket követően a Közbeszerzési Hivatal egyetértett álláspontunkkal, és kötelezte az ajánlatkérőt az ajánlatunk elutasító határozatának visszavonására, egyúttal  az ajánlatok elbírálásához való visszatérésre. Arra számítunk, hogy a mi ajánlatunkat értékelik ki a legelőnyösebbnek és meg tudjuk valósítani a projektet”

 

 hirdetes_810x300  

– mondta a Budimex.

 

A mintegy 12 kilométeres I. osztályú elkerülő út építési költségei meghaladják a 75 millió eurót. A források egy részét az Uniós Alapokból biztosítanák.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!