Egy autós életében a parkolás megoldása gyakran okoz fejfájást. Hol lehet a legközelebb megállni az úti célunkhoz? Lesz egyáltalán szabad hely? A piszkos anyagiakról nem is beszélve, hogy melyik zóna mennyibe kerül. Ezért is fontos, hogy minél gyorsabban tudjuk minél több információ birtokában elintézni a parkolást.

 

Egy alkalmazás lehet a megoldás minden problémára

 

A VoxPay applikáció segítségével gond nélkül meg lehet oldani minden parkolást. Hogy ez mégis hogyan lehetséges? Máris bemutatjuk: elég csak feltelepíteni az alkalmazást, regisztrálni, és máris elkezdhetjük használni a parkolási funkciókat. Ezek közé tartozik talán az egyik legfontosabb, a zónakalkulátor, hogy pontosan tudjuk hol mikor mennyibe kerül a parkolás.

 

 hirdetes_300x300  

A használata nagyon egyszerű: csak megadjuk a régi zónakódot, a parkolás kezdetét, majd a végét, és máris láthatjuk az összeget, hogy mennyit kell fizetnünk. Mindez másodpercek alatt megvan, nem kell keresgélni, saját magunk kalkulálni, az alkalmazás segítségével azonnal megkapunk minden információt. Sőt, még a helyszínen se kell tartózkodnunk, hogy mindent megtudjunk, elég, ha csak a zónakódot ismerjük.

 

Mindez csak a jéghegy csúcsa, ha alkalmazás segítségével akarunk parkolni. A folyamatot többféleképpen is elindíthatjuk: a már említett manuális módszerrel, hogy mi magunk írjuk be a kódot, de használhatjuk a GPS-t is segítségként, ami automatikusan meghatározza, hogy éppen melyik zónában tartózkodunk. Mindezek mellett használhatjuk a hagyományos módszereket is, mint a telefonhívás vagy SMS küldés az applikáción keresztül. Ha fix útvonalon haladunk általában, akkor kedvenc parkolózónákat is beállíthatunk, hogy még könnyebb legyen a kiválasztás.

 

Mégis mi kell a regisztrációhoz?

 

Természetesen nem csak a használata, de a regisztráció is ugyanolyan gyerekjáték. Elég csak valamelyik alkalmazás áruházból (AppStore, Google Play) letölteni a már említett applikációt, és már jöhet is a regisztrálás folyamata. Itt e-mail címmel vagy Google, Facebook fiók segítségével is regisztrálhatunk. A parkolási szolgáltatáshoz még a jármű rendszámát is meg kell adnunk.

 

A fizetés nagyon egyszerű, két megoldás közül választhatunk: társíthatjuk a bankkártyánkat, így automatikusan onnan fogja levonni a költségeket. Ha ez nem szimpatikus, akkor pedig feltölthetjük az egyenlegünket utalással vagy bankkártyás fizetéssel.

 

Nem csak parkolásra használhatjuk

 

Egy ilyen applikáció sokkal többet tud annál, mint az egyszerű parkolás elindítása, befejezése és kifizetése. A közlekedési hírekről is tájékozódhatunk, sőt, még az autópálya-matricát is könnyedén megvásárolhatjuk. Ha pedig olykor úgy döntünk, hogy elég volt a kocsikázásból a fővárosban, és szeretnénk a tömegközlekedés előnyeivel élni, akkor egyszerűen vásárolhatunk és érvényesíthetünk jegyet is. Minden egy helyen, egy kifejezetten hasznos alkalmazásban.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!