Nyitókép: SITA

Az angliai Pinner városából származó zenész karrierje 52 évig tartott. Búcsúturnéja során, mely a Covid-19 miatt mintegy öt évig tartott, 300 koncertet adott. Az utolsóra szombaton került sor Stockholmban. Elton John zárófellépésére több tízezren voltak kíváncsiak.

 

Az életem értelmét jelentette, hogy játsszak nektek. Ti pedig csodálatosak voltatok,” mondta többek között a 67 éves énekes, zeneszerző, aki Nagy-Britanniában már június végén elköszönt a közönségétől. A Glastonbury fesztiválon akkor 120 ezer ember hallgatta őt.

 

 

 hirdetes_300x300  

A Crocodile Rock, Candle In The Wind, I‘m Still Standing, Don‘t Let the Sun Go Down on Me alebo Rocket Man és más megaslágerek szerzője Svédországban is hatalmas sikert aratott.

 

Hihetetlen volt. Egyelőre nem találom a szavakat, idő kell hozzá, amíg felfogom„, mondta a fellépés után az egyik rajongó, aki Finnországból érkezett.

 

 

Szinte sírunk,” fogalmazott az egyik svéd tanár, Conny Johansson. Jeanie Kincer 52 éves amerikai rajongó azt mondta, hogy „ott akartam lenni a legvégén, mert túl fiatal voltam ahhoz, hogy a kezdeteknél jelen lehessek.

 

 

 

Hospodárske Noviny, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 7 olvasónak tetszik ez a cikk.