Nyitókép: Archív

 

A TikTok bővíti funkcióita szöveges üzenetküldés lehetőségével, élesítve ezzel a közösségi média versenyét.

 

A rövid videók megosztására szolgáló kínai alkalmazás, a TikTok mostantól szöveges üzenet küldését is kínálja. Magyarán, a TikTokon is lehet már csetelni. A cég ezt a honlapján jelentette be. Döntésével kiélezi a versenyt a nagy közösségi oldalak között. A TikTok kifejtette, hogy az új funkció „új lehetőséget ad felhasználóinak önkifejezésre”. A hónap elején a TikTok új zenei streaming szolgáltatást is indított, hogy az olyan platformokkal versenyezzen, mint az Apple Music és a Spotify.

 

 hirdetes_300x300  

A TikTok-felhasználók mostantól három lehetőség közül választhatnak az alkalmazásban – választhatnak a fotó, a videó vagy a szöveg közzététele között. Szerkeszthetik bejegyzéseiket hang, hely hozzáadásával vagy a duett funkció használatával, amellyel a felhasználók reagálhatnak egymás tartalmára. Videó esetén az eredeti és a rá adott reakciók általában egymás mellett jelennek meg a képernyőn.

 

„Ezeknek a funkcióknak köszönhetően a szöveges bejegyzései ugyanolyan dinamikusak és interaktívak lesznek, mint bármely videó vagy fotó”

 

– mondta a hálózat üzemeltetője.

 

2021-ben a TikTok a világ legnépszerűbb weboldal a világon. Többen látogatták meg, mint az amerikai keresőóriást, a Google-t. Ugyanebben az évben a platform azt közölte, hogy világszerte több mint egymilliárd aktív felhasználója van.

 

ČTK

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!