Napjainkban már olyan méreteket öltött az online vásárlás, hogy teljesen elfogadottá vált, hogy az ember már nemcsak mindennapos használati tárgyakat, hanem tartós cikkeket, pl. műszaki termékeket, bútorokat is az internetről szerezzen be. Így amikor a fürdőszobai felújítás kerül sorra, nagyon jól jön, ha minden egyes részletét, a szaniterektől kezdve a fürdőszobai bútorokig egy webáruházból tudjuk beszerezni.

 

A szaniterek kiválasztása

 

Akár teljes fürdőszobai felújításról vagy csak egy-egy berendezés cseréjéről van szó, a Gemini-Duo webáruház fürdőszobai kellékek, bútorok kategóriájában mindent megtalálsz. De mindenekelőtt elsődleges a szaniter kiválasztása, azaz annak eldöntése, hogy kád vagy zuhanykabin, netán mindkettő kerüljön beépítésre a fürdőben.

 

 hirdetes_300x300  

Ennek eldöntéséhez két dolgot kell alapul venni. Az egyik a fürdő alapterülete és a nyílászárók elhelyezkedése, a másik pedig a már meglévő fali szerelvények, csövek elhelyezkedése. Ha ezek valamiért kizárják egyik vagy másik lehetőséget, akkor az már szűkíti a variációk számát.

 

Ha megvan, hogy kád vagy zuhanykabin kerüljön beszerelésre, akkor jöhet a további ötletelés, hogy a számtalan típus közül melyik lesz a megfelelő. Ez megint csak további szempontok sokaságán múlik, érdemes minden egyes árucikknél átgondolni ezeket. Természetesen szinte mindenkit befolyásol az árszínvonal, illetve hogy milyen funkciókat szeretne még pluszban. Például választhatunk masszázskádat is, amelyre szintén rengeteg megoldást ajánl fel a Gemini-Duo webshop.

 

Fürdőszobabútorok

 

Ha megvannak a szaniterek, jöhetnek a bútorok, amelyek között szintén végtelen variáció áll rendelkezésüknre. Általában mindenki szereti, ha fejmagasságban tükör található, illetve egyre népszerűbbek a mosdókagylóval egybeépített szekrények. A felső szekrény esetében találkozhatunk csak tükrös változattal, vagy amelynek mindkét oldalán van egy kis polcos elem. Nagyon hasznos, ha a tükör fölött egy LED-es világítás is be van építve, akár külön kapcsolóval szabályozva, így amikor csak a tükörnél van dolgunk, célzott és erősebb megvilágítást kaphatunk ezekkel a tartós és energiatakarékos égőkkel.

 

A fürdőszobában felállíthatók önálló szekrények is, amelyek akár a szennyesládát is tartalmazhatják. A webáruházban törölközőszárító radiátorok is vásárolhatók, amelyek azontúl, hogy praktikus kiegészítők, biztosítják a helyiség fűtését is.

 

A nélkülözhetetlen kiegészítők

 

A fürdőszobába megyünk be egy nap a legtöbbször, a tisztálkodás, a sminkelés és egyéb teendők miatt, így jelentős mennyiségű kiegészítő megvásárlásán kell gondolkodni, amikor egy új fürdőszobát rendezünk be. Főleg a mosdókagyló körüli eszközök beszerzése a fontos, a fogkefe- és szappantartó, esetleg egy külön tükör, de ne felejtsük a WC-kefét vagy a kád előtti kilépőt sem.

 

A szaniterek nagyon fontos kiegészítője a csaptelep, amely szintén jó néhány típussal rendelkezik, és a technika fejlődésének köszönhetően már számos funkcióval, amelyek kényelmesebbé tehetik fürdőzésünket.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!