Nyitókép: telegraph.co.uk

 

Henry Kissinger szerint a gázai konfliktus hamis vallási jelleget öltött, és emiatt az erőszak megjelenhet Európa utcáin is. Mindezért a teljesen elhibázott bevándorlási politikát kárhoztatta.

 

„Németország súlyos hibát követett el, amikor megnyitotta határait annyi külföldi előtt – mondta Kissinger, miután látta, hogy tömegek ünneplik Berlin utcáin a Hamász Izrael elleni terrortámadását. A zsidó származási volt amerikai külügyminiszter és nemzetbiztonsági főtanácsadó, aki 15 éves korában elmenekült a náci Németországból, azt mondta, hogy a jeleneteket „fájdalmas volt nézni”

 

– mondta a veterán politikus a Telegraphnak.

 

 hirdetes_300x300  

„Súlyos hiba volt ennyi teljesen különböző kultúrájú, vallású és felfogású embert beengedni, mert ez nyomást gyakorló csoportot hoz létre minden országban”

 

– mondta a 100 éves, ma is tekintélyes diplomata, aki évtizedekkel korábban több arab-izraeli konfliktus és háború elsimításában játszott főszerepet.

 

A Deutche Welle beszámolója szerint a múlt hónapban több mint 21 ezer illegális migráns érkezett az országba. 21 366 illegális migráns – ez a legmagasabb havi adat 7 és fél éve, a migrációs válság csúcsa óta. A szám a rendőrség adatai szerint folyamatosan növekszik. Január és szeptember között összesen 92 119-en léptek be illegálisan Németországba.

 

Euronews

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.