Nyitókép: Körkép.sk

 

Szombaton erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé, több alkalommal várható eső, zápor, keleten akár zivatar is. A nagyobb mennyiség nyugaton valószínű. Az északkeleti szél többfelé megélénkül. 10 fok körül alakul a hőmérséklet.

 

Vasárnap marad a borult idő. Délelőtt még további esőre számíthatunk, majd egyre többfelé hózápor, havazás, fagyott eső várható, miközben gyengül a csapadék intenzitása. Drasztikus lehűlés várható, erős hidegbetörés, így a lehullott csapadék lefagyhat! Napközben csökken a hőmérséklet, estére már többfelé fagyhat.

 

 hirdetes_300x300  

Hétfőn borult lesz az ég, inkább csak estétől csökken a felhőzet. A déli és a középső tájakon egy összeáramlás mentén szórványosan havazhat. Erős, olykor viharos lesz az ÉK-i, É-i szél, mellyel folytatódik a sarkvidéki eredetű fagyos levegő bezúdulása. Néhol hófúvás is lehet. Az ország nagy részén már egész napos fagy lesz!

 

Kedden északkelet felől egyre nagyobb területen süt ki a nap, de délnyugaton még mindig borongós marad az idő – és itt további hószállingózás valószínű. Reggel -10, délután 0 fok körül alakul a hőmérséklet.

 

Szerdán többórás napsütésre, fagyos téli időre van kilátás. Nem lesz már csapadék. Reggel kemény fagy lesz, délután is csak fagypont körül várható a hőmérséklet.

 

Köpönyeg.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!