Nyitókép: SITA

 

Alain Delon francia színész súlyos egészségi állapota és a folyamatos családi viták miatt az ügyészség által kijelölt orvos vizsgálja meg egészségi állapotát. A ogi védelem lehetősége is fennáll, amelyet a beteg színész és fia, Anthony kért magának.

 

A 88 éves színészlegenda négy éve szív- és érrendszeri betegségen esett át enyhe agyvérzéssel, Delon egészségi állapota azóta folyamatosan romlik. Az elmúlt napokban a francia média szerettei kijelentéseiről számolt be, miszerint lassan beszélni sem tud, és nagyon fáradt.

 

 hirdetes_810x300  

Delon három gyermeke ugyanakkor azon veszekszik, hogy ki vigyázzon az apjukra. A két fiú, Anthony (59) és Alain-Fabien (29) azzal vádolják a 30 éves lánytestvérüket, Anouchkát, hogy apjukat Svájcba akarja vinni, hogy a halála után kevesebb örökösödési adót fizessen. Nővére mindezt cáfolja, mondván,, hogy csak minőségi orvosi ellátást szeretne biztosítani számára az alpesi országban.

 

A vita miatt Anthony apjával együtt a bíróságtól a színész védelmét kérte. A francia ügyészség ma bejelentette, hogy kiválasztotta a „megbízott orvost”, hogy „Alain Delon állapotát felmérje”. További részleteket nem közöltek, az intézkedésekről a bíróság az orvosi vizsgálatot követően dönt.

 

A Gepárd, a Két ember a városban, vagy a Borsalino című filmek főszereplője 6 évtizeden keresztül volt aktív a kinematográfiában,  2019-ben a a cannes-i fesztiválon életművéért megkapta az Arany Pálmát.

 

ČTK

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!