Ismét meghirdeti nagy sikerű mentorprogramját a felvidéki élelmiszeripari vállalkozások körében a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft., a Baross Alapítvány közreműködésével. A Rohonczy Gedeon Mentorprogram egy ingyenes, két évet felölelő képzést biztosít a sikeresen pályázó cégek számára.

 

Immár két éve, hogy meghirdette első edukációs pályázatát, a Rohonczy Gedeon Mentorprogramot a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. Az ingyenes felhívás célja a kiválasztott felvidéki vállalkozások komplex szakmai támogatása, üzleti hatékonyságuk, valamint versenyképességük növelése volt. 

 

A programot öt élelmiszeripari cég végezte el sikeresen, akik a képzésnek köszönhetően jelentős szakmai sikereket könyvelhettek el, úgymint új, prémium minőségű termékkínálat létrehozása – amelyek több nemzetközi díjat is nyertek -, széleskörű kapcsolati tőke kialakítása, fókuszált marketing- és pr aktivitás, vagy éppen folyamatos részvétel nívós gasztronómiai rendezvényeken és exkluzív borvacsorákon. 

 

 hirdetes_300x300  

Hamarosan startol a Rohonczy Gedeon Mentorprogram 2.0 

 

 

A mentorprogram sikerére, illetve a képzés iránti érdeklődésre való tekintettel a CED ismét meghirdeti a Rohonczy Gedeon Mentorprogramot. Az első kiíráshoz hasonlóan, ezúttal is azon felvidéki élelmiszeripari vállalkozások számára nyílik meg a részvételi lehetőség, amelyek termékei, szolgáltatásai kiemelkedő minőséggel, valamint magas hozzáadott értékkel rendelkeznek. 

 

A Rohonczy 2.0 a nyertes pályázóknak 2 évet felölelő, ingyenes szakmai támogatást és cégre szabott vállalkozásfejlesztést ígér, immár 11 szakértő mentor közreműködésével. A képzés tematikája érinti egyebek mellett a hatékony termékfejlesztést, az átfogó üzleti- és marketing stratégiai kialakítását, profi cégarculat fejlesztést, valamint az eredményes tárgyalási technikák és értékesítési folyamatok témakörét. 

 

„A Rohonczy 2.0 esetében is törekszünk arra – az első felhívás tapasztalataira építve -, hogy egy olyan komplex tudást adjunk át a részt vevő vállalkozásoknak, amely stabil szakmai hátteret, egy erős márkát, és nemzetközi sikereket vizionáló jövőképet biztosít számukra a két évet követően. A 11 fős mentorgárdát a saját területükön már bizonyított, elhívatott szakemberek alkotják, kiegészülve a CED szakértőivel, így minden feltétel adott a dinamikus fejlődésre a program leendő mentoráltjai számára

 

mondta Csík László, a CED ügyvezetője. 

 

A pályázók jelentkezését 2024. február 15-ig várják, a Rohonczy Gedeon Mentorprogram oldalán

 

Tájékoztató fórum segíti a pályázókat 

 

A CED a kiírással egyidejűleg három állomásos tájékoztató fórumot is szervez – Királyhelmecen, Rimaszombaton, Komáromban – ahol kerekasztal-beszélgetések során ismerhetik meg az érdeklődők a Rohonczy Gedeon Mentorprogramot, a kiírás és kiválasztás feltételeit, valamint a mentorfolyamat tematikáját és irányvonalait. A fórumokon a CED ügyvezetője mellett részt vesznek a program vezető mentorai, illetve korábbi mentoráltjai is.  

 

A fórumok pontos dátumáról, illetve helyszíneiről a CED oldalán érhetőek el további információk

 

CED sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!