Eleinte egyszerűnek tűnhet ajándékot találni egy gamernek, azonban, ha mindene megvan, akkor könnyen komoly dilemmát okozhat a választás. Észszerűnek tűnhet, hogy a hobbijához kapcsolódóan válasszunk meglepetést, azonban sokszor mégis nehézséget okoz megtalálni azt, aminek valóban őszintén örülhet.

 

Ha teljesen tanácstalan vagy, akkor a Meglepkék.hu ajándék ötletek gamereknek kategória nagy segítségedre lehet a döntés során. Rengeteg szuper alternatíva megtalálható, melyek láttán minden egyes gamer szája széles mosolyra húzódik.

 

The Prison páros VR-élmény

 

 hirdetes_300x300  

A szabadulószoba önmagában véve is hatalmas élmény, azonban, ha ezt VR-ral kombináljuk, akkor a szórakozás új szintjét tapasztalhatjuk meg. A feladat megoldására egy órátok van. Ha elakadtok, akkor akár segítséget is kérhettek, de természetesen az a legjobb, ha ti magatok jöttök rá a megoldás kulcsára.

 

A VR szabadulószoba sztorija szerint ártatlanul kerültetek börtönbe és a kivégzésetekre vártok. A kinti barátaitok tervet eszeltek ki a neveitek tisztára mosására, azonban ennek megvalósításához előbb ki kell szabadulnotok a börtönből.

 

Airbus 320 repülőgép szimulátor

 

Egy vérbeli gamer imád minden olyat, amin gombok találhatók, különösen, ha az egy szimulátor. Egy pilótának több millió forintot és hosszú évek tanulását kell beleölnie abba, hogy egy valódi Airbus 320-ast a levegőbe emeljen. Szerencsére neked erre nincs szükséged az Airbus 320-as szimulátorának köszönhetően, hiszen előzetes képzettség nélkül is kipróbálhatod milyen érzés pilótának lenni és egy monstrumot a levegőbe emelni.

 

A szimulátor használata hatalmas élmény. Főleg, hogy az utasterében hat fő is helyet foglalhat, vagyis a családtagok vagy a barátok is tesztelhetik, hogy hogyan állsz helyt a pilótafülkében. Emellett a világ bármely repülőteréről fel-, illetve leszállhatsz. Ennél jobb ajándékot nehéz elképzelni egy gamernek.

 

Gamerland VIP game bunker

 

Minden gamer egy olyan bunkerről álmodozik, ahová elbújhat a világ szeme elől és minden csak a játékról szól. A Gamerland pontosan egy ilyen hely, ahová bármikor lemehetsz a haverokkal játszani. Ráadásul a látvány első pillantásra elvarázsol. Szuper kaják, high-tech rendszer és egyedülálló géppark, melyek mind azt a célt szolgálják, hogy minél élvezetesebb legyen az itt töltött idő. Valóságos gamer mennyország, ahol minden perc valóra vált álom.

 

20 órás FPV drónoktatás

 

A drónokat lehet egyszerűen, illetve profin is kezelni. Csak rajtad áll, hogy milyen szintre képzed magad. A drónoktatás kicsik és nagyok számára egyaránt elérhető, illetve a kezdők és a profik is megtalálják itt a számításaikat. Ha nem autodidakta módon szeretnél tanulni, hanem profiktól akarod elsajátítani a tudást, akkor mindenképp itt a helyed, ahol minden rendelkezésre áll a szórakozáshoz.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!