Nyitókép: Facebook, Orlen

 

Az ORLEN Unipetrol Slovakia tovább bővíti benzinkút-hálózatát a szlovák piacon. Idén már két új üzemanyagtöltő állomást nyitott a cég. Ezek önkiszolgáló állomások Szlovákia délnyugati részén, Bősön és Nagymagyaron. Az ORLEN összesen már 92 benzinkutat üzemeltet Szlovákiában. Mindkét új állomás franchise-ként működik.

 

„Miután sikeresen megvetettük a lábunkat a szlovák piacon, az állomások számának bővítése mellett az elektromobilitás fejlesztésére is hangsúlyt fektetünk. Folyamatban vannak az első projektek a kiválasztott benzinkutak elektromos töltőállványainak felszerelésével kapcsolatban”

 

– mondta az ORLEN Unipetrol Slovakia vezérigazgatója, Marek Gieroń.

 

 hirdetes_810x300  

A Bösön és Nagymagyaron található benzinkút önkiszolgáló jellegű, ami azt jelenti, hogy a vásárló maga tankol és fizet. Az Express benzinkutak előnye, hogy éjjel-nappal nyitva tartanak, és kedvezőbb árat kínálnak a tankolásra, mint a hagyományos benzinkutak.

 

Az ORLEN Csoport 2019 óta működik Szlovákiában, és az egyik leggyorsabban növekvő üzemanyag-hálózat ezen a piacon. A nemzetközi ORLEN-csoport jelenleg összesen közel 3500 benzinkutat üzemeltet hét európai országban, mégpedig Lengyelországban, Németországban, Ausztriában, Csehországban, Magyarországon, Litvániában és Szlovákiában.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!