Nyitókép: SITA

 

Lucia Ďuriš Nicholsonová európai parlamenti képviselő, a Jablko (Alma) párt alapítója visszavonul a politikától. Erről a közösségi oldalon tájékoztatott, mondván, már nem tudja, hogyan képviselje az országot, amit már nem ért.

 

„Hamarosan lejár a mandátumom az Európai Parlamentben, és ezzel együtt a politikai karrierem is. Többé nem lehetek célpontja a nőgyűlölő deviánsok iránti határtalan gyűlölet arzenáljának, amelyet tizennégy éven át napi Facebook-koktélként öntenek a szavaim közé”

 

– írta.

 

 hirdetes_300x300  

Politikai karrierje befejezésének több oka is van. Mint elmondta, fél attól, amilyen arcát Szlovákia jelenleg mutatja.

 

„Valahányszor a családommal a selmecbányai nyaralóban vagyok, fasiszta alfahímekkel találkozom, és attól félek, hogy téglát dobnak a fejemhez vagy molotov koktélt a házunkra. Mert állítólag cigány vagyok, állítólag külföldi ügynök vagyok és állítólag szlovákellenes hazaáruló. Nem akarom, hogy gyermekeim, akik az én nevemet viselik, belefulladjanak ebbe a gyűlöletbe”

 

– mondja Ďuriš Nicholsonová.

 

Ugyanakkor hozzátette, hogy Szlovákia tisztességes része nem tud összefogni, és hallgat, amikor kiabálnia kellene.

 

„Még a tisztességes emberek az utcán sem tudnak összefogni. A tereken lévő több ezer ember továbbra is csak a jelenlegi ellenzéki választópolgárok töredéke, és csak töredéke annak az 1,3 millió embernek, aki nőgyűlölő orosz trollokra és félelmetes, címlaprabló, félhülye hangos pingvin csorda hangján kommunikálnak. A rossz azért erős, mert a jót már nem hallani. Saját magával van elfoglalva”

 

– zárta gondolatait.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!