Aki szeret túrázni és motorozni is, annak tudunk egy felejthetetlen élményt. Ez pedig nem más, mint a túramotorozás. Itt aztán mindent megkapunk, amire csak vágyhat az ember: kikapcsolódás, friss levegő, sebesség, új helyek felfedezése – a világ szinte végtelen lehetőségek tárházának tűnik, és talán az is. Persze kelleni fog egy betonbiztos paripa is, aki végigkísér minket az utakon!

 

A Honda a túramotorozás egyik koronázatlan királynője. A Szallerbeck Motor Honda ruházat terén is széles választékot nyújt a kalandvágyók számára.

 

Honda NT1100, az ízig-vérig túramotor

 

 hirdetes_300x300  

Túrázni bizony nem csak túraenduróval lehet. A Honda is így gondolta ezt, amikor megalkotta az NT1100-at, sokak legnagyobb örömére. Ráadásul még a klasszikus túrázók is úgy érezhetik, tökéletesen ki lettek szolgálva általa.

 

Van itt minden, ami szem-szájnak ingere. Csúcsteljesítmény, forgatónyomaték, mégis egyszerű, letisztult és szép, megbízható, biztonságos paripa. Igaz, az első fényszóró azért egy kicsit a vagányoknak is szól erőteljes megjelenésével.

 

Mind tudjuk, hogy Japán egyenlő minőség, alaposság, precizitás. Azt is, hogy Olaszország pedig a stílus és divat, az életérzés otthona. Na most tegyük össze ezt a kettőt, és meg is kapjuk az eredményt. A Honda NT1100 esetében ugyanis a kialakítás és megjelenés egyben az olaszországi fejlesztőközpont eredménye is.

 

Ami a műszerfalat és a kezelőszerveket illeti, azok jó felbontású, szép grafikájú rendszerek egyenesen az Africa Twinről. Erőleadás, kipörgésgátló érzékenységének beállítása, motorfék vagy DCT karakter – minden van, amire csak szükség lehet az utazás során!

 

Joggal merül fel a kérdés, mennyi az annyi: egy ilyen Honda motort körülbelül 5 millió forintért beszerezhetünk.

 

Tapasztalatok élesben

 

Ódákat lehetne zengeni a Hondáról, de természetesen minden élesben dől el, és a motoros sem a tanulmányok embere. Jobban szeretjük a terepen megtapasztalni, és a saját bőrünkön érezni, milyen is egy paripa!

 

Aki beül a Honda NT1100-ba, a következőket tapasztalja: kényelem és komfort már az első kilométereken. Igaz, itt még nem derül ki minden. Mi lesz, amikor a sokadik kilométeren vagyunk, erős szél és zaj kíséretében? Nos, a válasz a stresszmentes napi használhatóság, a kényelmes utazás továbbra is.

 

Honda ruházat: biztonság, kényelem, stílus!

 

A Hondával tartottak egy bemutatót Barcelonában, ahol a hegyekben is kiderül, hogy a legnagyobb hidegben is remekül szigetelnek a ruháik, de a melegben sem kell megsülni. A ruházat pedig nemcsak a motorosok, hanem akár az utcai vásárlók számára is ideálisak. Legyen szó bármilyen ruháról vagy kiegészítőről, a márka az innováció, a tradíciók, a stílus és minőség alapelveit egyaránt betartja.

 

A Szallerbeck Motor prémium minőségű ruházatok és kiegészítők forgalmazásával egyaránt foglalkozik, és kiemelt szerepet kapnak természetesen a Honda termékei is.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!