A márka legújabb modelljeinek exkluzív, igényes stílusában fogant új PEUGEOT RIFTER határozottan újszerű, masszív sziluettjével nap, mint nap újabb kalandokra csábít.

 

Az új modell sikeresen ötvözi a robusztus és az elegáns stílust. Kalandor lelkülete révén a városi rengetegtől az érintetlen természetig minden környezetben otthonosan mozog.

 

A PEUGEOT i-Cockpit® vezetőhely jóvoltából az új PEUGEOT RIFTER minden körülmények között páratlanul intenzív, a kategóriájában mindeddig ismeretlen vezetési élményt kínál.

 

 hirdetes_300x300  

A Rifter, valamint a Peugeot további modelljei megvásárolhatók a KM Plus dunaszerdahelyi márkakereskedésében.

web: www.kmplus.peugeot.sk,

Cím: Hlavná 90, 929 01 Dunaszerdahely,

Mobil: +421910971747

 

Az új platformra épült, ellenálló és szívós autó a legszélsőségesebb használati körülmények között is megállja a helyét. A sokoldalú, jól variálható és praktikus modell kétféle hosszméretben – mindkettőn 5 és 7 személyes változatban – áll rendelkezésre. Hatékony motorokkal és a legmodernebb technológiákkal van felszerelve.
Az intenzív élményekre vágyókat a PEUGEOT RIFTER fedélzetén minden nap új kalandok várják.

 

 

Új sziluett – új név

 

Az új személyautónak a neve is teljesen új. A rövid és ütős PEUGEOT RIFTER már első hallásra outdoor asszociációkat kelt.

 

A PEUGEOT új modelljével határozottan felpezsdíti a szegmenst. A kategória alapértékeihez hű PEUGEOT RIFTER erős, dinamikus, tekintélyparancsoló személyiségével minden eddiginél messzebb megy.

 

Határozott karaktert sejtető, erőteljes és kompakt külső

 

A PEUGEOT RIFTER hovatartozásáról szemernyi kétségünk sem lehet: a modell egyértelmű rokonságot mutat a többi PEUGEOT személygépkocsival.

 

A robusztus, modern orron az oroszlán a márka legutóbbi modelljeihez hasonlóan a függőleges hűtőrács közepén trónol. A ragadozó tekintetet a fényszórók közepén húzódó LED-es fénysor még kifejezőbbé teszi.

 

 

Az autó oldalnézetből is a határozott stílus mellett teszi le a voksát. A rövid, vízszintes motorháztető, a magas övvonal és a rövidebb túlnyúlások jellemezte sziluett tökéletesen kiegyensúlyozott arányokat mutat. A tetőcsomagtartó rudak a dizájn szerves részét képezik, és úgy lettek kialakítva, hogy a szállított tárgyak hevederrel is rögzíthetők legyenek.

 

A szimmetrikusan letört sarkú első és hátsó ablakok egy ilyen típusú autón új dizájnt képviselnek. A fogazott kerékdobborítás is hozzájárul a jármű sportos karakteréhez. Az új PEUGEOT RIFTER stabilan ül a kerekein, melyek egyes változatokon 17” gyémántfényezésű keréktárcsákkal vannak felszerelve.

 

A nagy hátsó ajtó mögött tágas csomagtér rejlik. Az autó hovatartozását egyértelműen jelzi a szokásos három fénykarom. A szögletes lökhárító izmosabbnak mutatja az alsó részt, és optimális védelmet nyújt a mindennapokban.

 

Az új PEUGEOT RIFTER az SUV-k egyes stílusjegyeit és funkcionális elemeit is átveszi: ilyenek a megemelt hasmagasság, a nagy kerekek, a méretes küszöbvédők és az alsó karosszériavédő elemek, a kerékjáratok és a lökhárítók, valamint az első és hátsó sárvédők.

 

Ezektől az attribútumoktól határozottabb az autó személyisége, és újfajta sokoldalúságra tesz szert: városban kompakt és dinamikus, városon kívül és hosszú utakon pedig erős és nagy teljesítményű.

 

Akik nagyobb autóban gondolkodnak, azoknak ott a PEUGEOT RIFTER hosszú változata (+35 cm), mely helykínálat és praktikum tekintetében tényleg verhetetlen.

 

A PEUGEOT RIFTER elegánsan sportos külseje elsősorban kifejezőerejével és modernségével lepi meg az embert, de a beltér ugyanúgy tartogat meglepetéseket.

 

 

Gondosan megtervezett, letisztult utastér: PEUGEOT i-Cockpit®

 

Az új PEUGEOT RIFTER belső dizájnja is egyedülálló a piacon, és kétséget sem hagy a modell hovatartozása felől.
A PEUGEOT i-Cockpit® letisztult vonalaival, korszerű technológiai megoldásaival és felülmúlhatatlan kiviteli minőségével egy harmonikus és ízig-vérig mai utasteret testesít meg.

 

A szegmensben egyedülálló vezetőhely olyan élményt kínál, mely már több mint négymillió ügyfél tetszését nyerte el.

 

 

Az alábbiaknak köszönhetően nap, mint nap felvillanyozó és ösztönös vezetésben lehet részünk:

– alul-felül csapott, kis méretű kormány, mely stabilabb fogást és jobb kormányozhatóságot eredményez,

– jól látható és könnyen elérhető 8” kapacitív érintőkijelző,

– krómszegélyekkel és elegáns piros mutatókkal feldobott, magasra helyezett műszeregység, mely az adatok jobb leolvasása érdekében egy színes képernyőt is magában foglal.

 

A legapróbb részleteiben is gondosan kidolgozott műszerfal többek között kényelmesen kézre álló, elegáns krómozott billenőkapcsolókat foglal magában, melyek a hófehér hátterű hőmérséklet-kijelzés körül a klímaberendezés vezérlésére szolgálnak.

 

 

Az elektromos rögzítőfékkel szerelt változatokban a középkonzolon felszabadult helyen tágas tárolóhelyek kerültek kialakításra.

 

Az új PEUGEOT RIFTER egyszerre praktikus és elegáns utasterében minden a kellemes vezetést és a maximális összpontosítást szolgálja.

 

GT Line változat: még karakteresebb stílus

 

A PEUGEOT RIFTER elegáns és sportos GT Line változata tökéletesen beleillik a PEUGEOT GT Line vonalába.
A hangsúlyosan előkelő GT Line verziót fekete színű kiegészítők – hűtőrácsszegély, tükörházak, tetőrudak és oldalsó díszlécbetétek – díszítik.

 

Az exkluzív stílushoz a gyémánt fényezésű 17” „Aoraki” könnyűfém keréktárcsák, valamint az első sárvédőkön és a hátsó ajtón elhelyezett rézárnyalatú GT Line feliratok is hozzátartoznak.

 

 

Belül bőrbevonatú kormány, „Marron Quente” árnyalatú műszerfaldíszítés, „Tissu Casual” üléskárpitok és pepita mintás műszerlapok teszik különlegessé ezt a változatot.

 

A PEUGEOT RIFTER tehát elegáns változatában is megőrzi kalandor lelkületét és felfedezőhajlamát, és minden egyes nap a korlátlan szabadság élményével ajándékozza meg az embert.

 

Hamisítatlan PEUGEOT-s vezetési élmény

 

Az élvezetes vezetés élményét a Peugeot gépjárművek immár a génjeikben hordozzák.

 

Az új PEUGEOT RIFTER a dinamikus tulajdonságairól híres EMP2 platformra épült. Az új padlólemez és a variálhatóság, illetve terhelhetőség érdekében végrehajtott hátsó fejlesztések következtében a kényelem és a menettulajdonságok a szegmensben eddig ismeretlen kompromisszumát sikerült elérni.

 

A megfelelő úttartást elöl pszeudo-McPherson típusú, hátul deformálódó kereszttartóval ellátott futómű biztosítja. A márkához méltó útfogás érdekében a felfüggesztéseknél és a kormányműnél speciális beállításokat alkalmaztak.
A PEUGEOT i-Cockpit®, a megemelt vezetési helyzet és a 10,9 m-es fordulókör így nagyságrendekkel fürgébb viselkedést és kiváló kormányozhatóságot eredményezett, ami az élvezetes vezetés záloga. A hasmagasság megemelése pedig kvázi terepjárós adottságokkal ajándékozta meg a modellt.

 

Ha még többre vágyik…

 

Az Advanced Grip Control rendszernek köszönhetően a kalandvágyóbbak előtt is megnyílik a pálya. A MICHELIN LATTITUDE TOUR Mud & Snow gumikkal kiegészülő továbbfejlesztett kipörgésgátló rendszer folyamatosan felügyeli a kerekek meghajtását. A hozzá társuló lejtmenet-szabályozó (Hill Assist Descent Control) pedig meredek lejtőn is automatikusan tartja az autó sebességét.

 

A PEUGEOT RIFTER kínálatában egy opciós 4×4 változat is megtalálható, melyet régi partnerünkkel, a DANGEL-lel közösen fejlesztettünk ki.

 

A legszélsőségesebb használati körülményekre is gondoltunk: nagy hangsúlyt fektettünk a masszivitásra és a hosszantartó üzemképességre, és a legváltozatosabb terepeken és éghajlati körülmények között szigorú teszteknek vetettük alá az autót.

 

A Szlovákiában forgalomba helyezett változatok felszereltsége, színe, kárpitja, motorjai, egyes műszaki tulajdonságai eltérőek lehetnek. A Peugeot Rifter bevezetése Szlovákiában 2018 év végén várható.

 

/x/

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!