Ha valaki Peugeot (vagy OPEL) gépkocsit szeretne vásárolni, ebbe a szalonba mindenképpen érdemes betérni. Ing. Sipos Bélával, a dunaszerdahelyi KM Plus Kft  üzletvezetőjével beszélgettünk a francia autógyártó legfrisebb újdonságairól.

 

Kérem, mutassa be röviden a KM Plus Kft-t.

 

A KM Plus Kft., mint a Peugeot márka forgalmazója idén szeptember 1-én ünnepelte fennállásának első évfordulóját. A szalon Dunaszerdahelyen, a Fő utca 90. szám alatt, a TESCO bevásárló központtal szemben található. Cégünk ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújt új autó vásárlása terén. Szakképzett személyzet segíti az érdeklődőket megtalálni a számukra legmegfelelőbb típust és annak legkedvezőbb finanszírozását és biztosítását. Természetesen az új autók értékesítése mellett szakszerű és teljes körű szervizszolgáltatást is kínálunk.

 

 hirdetes_810x300  

 

Melyik márká(k)ra specializálódnak és miért döntöttek ezek forgalmazása mellett?

 

A KM Plus Kft. kifejezetten a Peugeot márkára specializálódik, míg testvérvállalata a KM Cars Kft. a konszernen belüli OPEL márka forgalmazója mely ugyanabban az épületben található. Az utóbbi modell régiónkban az egyik legrégebbi és legelterjedtebb márka. A Peugeot forgalmazása mellett két fő tényezőt vettünk figyelembe:

 

  • az előző márkakereskedő megszűnése után úgy gondoltuk, hogy a régióból nem hiányozhat a Peugeot.

 

  • A másik ok, amiért e mellett a márka mellett döntöttünk, a Peugeot erős piaci jelenléte és a vásárlók körében közkedvelt színvonalas termékei.

 

Melyek a legnépszerűbb modelljeik idén a vásárlók körében?

 

A vásárlók számára a legkedveltebbek az SUV modelljeink, amelyek közé a 2008, 3008 és az 5008-as tartozik. Hiszen legyen szó bármelyik SUV modellünkről, a remek üléspozíció, a legmodernebb technológiák és biztonsági rendszerek, továbbá a páratlan dizájn mindegyikben megtalálható.

 

 

 

A márka legújabb modellje jelenleg a Peugeot Rifter. Kiknek ajánlják elsősorban ezt a gépkocsit és miért?

 

A Peugeot Riftert a családoknak és kisvállalkozóknak egyaránt ajánljuk, hiszen a hatalmas, variálható belsőtér, modern vezetéssegítő technológiák és az utazáskomfort minden vágyat kielégít. A gépkocsi jelenleg a STANDARD verzióban elérhető, de hamarosan kapható lesz a hosszabbik, LONG kivitelben is. A különbség  a kettő között a hosszúságban van, mivel a LONG verzió 35cm-el hosszabb a STANDARD modelltől, így növelve a csomagteret. Természetesen mindkét verzió kapható 7 személyes változatban is.

 

 

Az idei párizsi autószalonon több Peugeot modell világpremierjére is sor került. Melyek ezek és mit várnak tőlük az elkövetkező időszakban?

 

Az egyik nagy leleplezése a Peugeotnak nem más, mint az E-LEGEND koncepció autója, amivel a márka azokra az új technológiákra kíván rámutatni, amelyeken jelenleg dolgoznak. Ilyen például az új menetfény technológiák, vagy az önvezető rendszer.

 

Bár az E-LEGEND csak egy tanulmányautó, nem lenne meglepő, ha az elkövetkezendő években a Peugeot kihozna ebből a koncepcióból akár egy sorozatgyártott modellt is.

 

 

Egy kérdés a jövőt illetően. A Peugeot a napokban jelentette be, hogy hamarosan jönnek az összkerék-meghajtású hybridek. Ezzel kapcsolatban mire lehet számítani a KM Plus szalon részéről?

 

Így igaz, az idei párizsi autószalonon a Peugeot bemutatta a várva várt Plug-In Hybrid modelljeit, amelyek a 3008, 508 és 508SW lesznek. Mindhárom modellben a Peugeot 1,6 literes PureTech benzinmotort fogja használni. Ezt köti össze a tölthető akkumulátorral, ami az első, illetve a hátsó kerekeket fogja hajtani és képes lesz akár az 50 kilométeres távra villanyhajtással. A hybrid verzióknak a szlovák piacra való bevezetésének még nincs pontos időpontja, viszont az biztos, hogy ezek a modellek a szalonunkban megtalálhatóak lesznek és természetesen próbakocsijaink is lesznek a hybridekből.

 

 

Van lehetőség kipróbálni valamelyik modelljüket, szerveznek tesztvezetéssel is összekötött nyílt napot?

 

Lehetőség van kipróbálni az összes modellünket, aminek időpontját a vásárló választhatja meg, hiszen alkalmazkodunk mindenkihez, hogy a vásárlónak a legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk nyújtani.

 

Mint újdonságunkkal a Peugeot Rifter tesztvezetésével külön szeretnék kedveskedni az érdeklődők számára egy hosszabbított nyitva tartással, amire 2018. október 26-án kerül sor szalonunkban.

 

 

Körkép.sk (x)

Képek: Archív

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!