Nyitókép: FB RTVS

 

A pénzügyminisztérium mintegy 600 esetben regisztrált helytelenül megadott bankszámlaszámot (IBAN) a vakcinalottó nyereményeinek kifizetésekor.

 

A tárca közlése szerint az érintett személyekkel utólagosan fognak kapcsolatba lépni, hogy a nyereményt minél előbb ki tudják fizetni. Egyúttal felhívták az újonnan regisztrálók figyelmét arra, hogy alaposan ellenőrizzék le a megadott adataikat.

 

 hirdetes_300x300  

 „Mivel a kisebb nyeremények esetében a pénzügyi tárca nagyon sok esetben találkozott helytelenül megadott IBAN-nal, ezért úgy döntött, hogy a 10 ezer és a 100 ezer eurós nyeremények nyerteseinek bankszámlaszámát is ellenőrizni fogja. Ezeket a nyereményeket az 1 000 eurós nyereményekkel együtt az elkövetkezendő napokban fogják kifizetni“

 

– pontosított a tárca.

 

Szerdáig az összes olyan százeurós nyereményt kifizették, amelyeket múlt hétig sorsoltak ki, és a nyerteseik a regisztráció során helyes bankszámlaszámot adtak meg.

 

A pénzügyminisztérium arra is felhívta a figyelmet, hogy a nyeremény kifizetésének határidejét nem attól kezdődően számítják, amikor közzéteszik a nyertesek nevét, hanem azután, hogy a pénzügyi tárca véglegesen hitelesítette a kisorsolt személyt.

 

A pénzügyminisztérium SMS-ben és e-mailben is értesíti a kisorsolt személyt a nyereményéről.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.