Nyitókép: pxhere.com

 

Azok a nyugdíjasok, akik készpénzben veszik fel nyugdíjukat, a karácsonyi és újévi ünnepek miatt egy nappal korábban jutnak hozzá pénzükhöz. A Szociális Biztosító ugyanis a közelgő ünnepek miatt előre hozza a kifizetés dátumát. A biztosító fiókhelyeinek nyitvatartása az ünnepek miatt nem változik, a járványügyi intézkedések betartása mellett személyesen is látogathatók.

 

Azon nyugdíjasok, akiknek 24-e a nyugdíj-folyosítás napja, decemberben egy nappal korábban, tehát 23-án kapják meg nyugdíjukat. Változik az újévi ünnepek miatt is a kifizetés – január 6-a helyett már 5-én kifizeti a biztosító a készpénzes nyugdíjakat is.

 

Karácsony előtt a Szociális Biztosító fiókhelyei rendes nyitvatartás szerint üzemelnek, december 23-án, csütörtökön délig fogadják ügyfeleiket. Ez nem számít rövidített nyitvatartásnak, mivel csütörtökön egyébként is csak délelőtt tartanak nyitva. Az év utolsó napján, december 31-én is rendes munkarend szerint dolgoznak a Szociális Biztosítóban, így délután 14 óráig várják az ügyfeleket.

 

 hirdetes_300x300  

A járványügyi intézkedésekkel összhangban a fiókhelyek és kirendeltségek a Covid-szemafor szerint három csoportra vannak osztva, mégpedig zöld, narancs és piros besorolásúak. Az egyes fiókhelyek aktuális nyitvatartását a Szociális Biztosító honlapján ellenőrizhetik az ügyfelek.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!