Nyitókép: dnes24.sk

 

Jövő évtől a szlovákiai piacra is betörne a Csehországban tavaly működési engedélyt kapó cseh Partners Bank.

 

A bank fizikailag nem nyitna fiókokat Szlovákiában, mivel mobil alapú, csak mobilapplikáción keresztül elérhető. A szlovák piacon határon átnyúló projektként nyújtaná szolgáltatásait.

 

A Partners Bank vezérigazgatója, Marek Ditz szerint májustól cseh applikációjuk tartalmazná a más bankokban nyitott folyószámlákhoz való hozzáférést is, így egy helyen kezelhetnék a kliensek az összes számlájukat. Áprilistól indítanák a tanácsadói bankolást is. Nyáron bővítenék a fedezet nélküli hitelek, majd ősztől a jelzáloghitelek kínálatát.

 

 hirdetes_300x300  

A bank idén 80 ezer klienst szerezne 395 millió eurós betétekkel. Jelenleg szolgáltatásait azoknak kínálja, akik már kliensei a Partners tanácsadói hálózatnak, így új bankszámlájukat saját tanácsadójuk segítségével nyithatják meg. Áprilistól már az online számlanyitást is elérhetővé teszik a csehek számára Bank ID-n keresztül.

 

A Partners cseh csoport egyébként már ma is jelen van a szlovák piacon Simplea márkanév alatt. Klienseiknek a tervek szerint már idén felajánlanák banki szolgáltatásaikat.

 

spravy.rtvs.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!