Pompás karkötők, gyönyörű virágok, ízletes finomságok és sok minden más. Az emberek örültek egymásnak és a vásárolgatásnak.

 

 

Az érdeklődők már nagyon várták, hogy júniusban is megnyissa kapuit a Tallósi Termelői Piac. Csak úgy özönlöttek az emberek, hogy kedvenc termelőiktől, kézművesétől vásároljanak.

 

 hirdetes_300x300  

 

„Azt hittem, sosem jön el ez az idő! Hiányoztak a jól bevált, hamisítatlan csallóközi és mátyusföldi ízek…” – magyarázta az egyik családfő, aki szeretteivel rendszeres látogatója a piacoknak.

 

 

Mindkét régióból voltak árusok a június 13-i piacon. A kínálatban volt minden, mi szemnek-szájnak ingere: édességek, füstölt áru, péksütemény, tejtermékek, de zöldség és gyümölcs is. Sikert arattak a chilli szószok és a savanyúsagok is.

 

 

Látványos növényekből, virágkölteményből, mutatós alkotásokból sem volt hiány. Voltak, akik különböző alkalmakra vásároltak ajándékokat, mások önmaguk számára keresgéltek boldogan a díszek, karkötők között az árusokkal való kedves beszélgetés közben.

 

A piacra olyanok is ellátogattak, akik az interneten már rendeltek az adott termékből, amit Tallóson meg is említett a készítőnek. A kézműves szeme ekkor felcsillant az örömtől.

 

 

„De jó újra látni! Hogy vagytok?” – üdvözölték egymást a rég nem találkozott ismerősök Tallóson. „Mit vásároltok?” – kérdezte egy másik, kávéra invitálva egymást.

 

 

A gyermekek is vidáman nézelődtek, s találtak kedvükre való macit, édességet vagy épp állatsimogató sarkat.

 

 

A jelenlévők láthatóan nagyon elégedettek voltak a kínálattal, hangulattal egyaránt…

 

További képeink:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó és szöveg: Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 8 olvasónak tetszik ez a cikk.