Nyitókép: Ajaxhotel.com

 

A koronajárvány sem szegte kedvüket az oktatási-nevelési intézmények pedagógusainak, hogy biztosítsák az idei farsangi hangulatot a diákok számára. Akiknek a szülei nem tudnak otthon maradni, azok járhatnak óvodába, igy egyes helyeken az óvónők farsangi rendezvényt szerveztek az ovisok számára.

 

Kép: Királyfiakarcsa FB-oldala

 

Sok diáknak azonban otthon maradnia a járványügyi intézkedések részeként, így másutt kitalálták az online farsangolást. Ilyen volt többek között Alistálban és Királyfiakarcsában is. A szülők és gyermekek nagy örömére, jól érezték magukat. A Körképnek nyilatkozva elmondták, hogy igazán örülnek a lehetőségnek, hiszen a gyerkőcök nagyon szeretik ezt a szórakozást. Boldogan bújnak kedvenceik bőrébe, nem törődve semmivel. Van, hogy napokig az foglalkoztatja őket, mivé váljanak néhány óra erejéig.

 

 hirdetes_810x300  
Kép: Királyfiakarcsa FB-oldala

 

A gyermekek otthon gondosan beöltöztek, már ezzel is farsangi hangulatot varázsolva. Majd a megörökített fényképet feltöltötték a falu FB-oldalára,ahol szavazni lehetett. Igy választották ki az év legjobb, legötletesebb öltözékét. Az alistáli Corvin Mátyás Alapiskola felső tagozata számára pedig álarckészítő versenyt hirdettek.

 

Kép: Királyfiakarcsa FB-oldala

 

Királyfiakarcsán nemcsak a győzteseket, hanem minden résztvevőt megajándékoz az önkormányzat.

 

Kép: alistáli alapiskola FB-oldala

 

Kép: Királyfiakarcsa FB-oldala

 

Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!