Pál
  • HUF: 394.04
  • USD: 1.04
  • 23 °C
  • 37 °C

Hirdetés (X)

Hagyományok

Reményteljes Termelői piac Nagyfödémesen

Vidám vásárolgatás a galántai járásban

Nyitókép: Laky Erzsébet

 

A kíváncsi látogatókat gazdag kínálat várta a helyszínen. 

 

Nagyfödémes Község Önkormányzata megszervezte az első Termelői piacot. A vásárra sok érdeklődő, sőt: számtalan árus is érkezett. Ez egyrészt annak tudható be, mert a járás ezen részében eddig még nem volt ilyen kezdeményezés. Másrészt azért, mert árusítani, vásárolni szerették volna a minőségit.

 

 

 

A községben a hagyományos, illetve a termelői árutól kezdve egészen a hamisítatlan ínyencségekig beszerezhető volt minden. A legkeresettebbek között voltak a zöldségek, gyümölcsök és a palánták. A községbe többen érkeztek Pozsonyból is, hogy jó áron szerezzék be a terméseket, valamint a kézműves árut.

 

 

Néhányan meg-megálltak beszélgetni. Az eszmecsere során nevetés is felhangzott. “Nagyon örülünk az önkormányzat kezdeményezésének. Mi több: biztató számunkra, hogy erre az évre minden időpontot előre meghirdettek.” – adott hangot véleményének az egyik helyi lakos.

 

 

A galántai járás ezen részén debütáltak a nyárasdi szépségipari termékek készítői is. Nagyon boldogok voltak, hogy reménykeltő kereslet mutatkozott készítményeik iránt.

 

 

A piacon egyben több alkotás is kivívta a vásárlók csodálatát – legyen szó egy-egy csokorról, festményről vagy épp faragott termékről. Szó szerint már csak épp, hogy beszélni nem tudtak.

 

 

A piacon még háttérzene is fokozta a hangulatot. A következő nagyfödémesi Termelői piac holnap nyitja meg kapuit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó és szöveg: Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket