(…)

 

Kedvelem Lucia Žitňanskát, és Bugár Bélával sincs különösebb gondom. Ahhoz képest, hogy milyen régóta van a politikában, aránylag kevéssé sáros, de…A párt kassai csoportja, mely jó ideje politizál és bizniszel a Smerrel, vélhetően a Smer – Most koalíció előszele, amiről egyre hangosabban beszélnek.

 

Már a 2010-es őszi önkormányzati választásokon közös választási listát állítottak. A „Mostosok“ Rašit támogatták polgármesternek. A két oldal oligarchái Pozsonyban, a Pharos Bussines Park projektben találkoztak.

 

 hirdetes_300x300  
Pharos
Kép: pharos

 

Az építkezést a Development 4 indította be, mely a Druhá strategická és a Trajekt plus vállalatok közös cége. A Druhá strategickáról ismert, hogy a Smer egyik alapítójának, Širokýnak a portfóliójába tartozik. A Trajekt plus tulajdonosa egy ciprusi cég, a Dream Catcher Investment. Ahogy az már nálunk szokássá vált, a nikóziai címek mögött szlovákokat találunk. A cég mögötti tulajdonosi kör tisztázásával a Most-Híd árnyékáig, és a Transpetrol korábbi vezérigazgatójához, Czucz Istvánhoz jutunk.

 

(…)

 

Zuzana Varhaníková: Ďakujem, neprosím si. Ja nevolím. – blog, hnonline.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!