A héten elolvadtunk két labradortól, megnéztük, hogyan oktatják a flamadokat a legszükségesebb magyar kifejezésekre a Szigeten, milyen az, ha Chris Prattre valóban rátámad egy T-rex, és egy roppant bizarr jelenetet a Chile-Uruguay mérkőzésből a Copa América negyeddöntőjében. Tartsatok velünk 🙂

1. A Q-music nevű rádió a flamand nyelvterületen idén egy olyan vicces-parodisztikus videóval reklámozza a Sziget fesztivált, amelyben egy fiú és egy lány oktatja a nézőket (hallgatókat) a Sziget legszükségesebb magyar mondataira. Többek közt az olyan létfontosságúakra, mint „Az ott gulyás a pólódon, vagy éppen hánytál?“

2. Cukiság kategóriában egyértelműen Colby és Bleu az eheti befutóink. A két labradort több hónapon keresztül videózta a gazdája, amint futnak az ételért, majd mindezt egyetlen videóba vágta össze. Látható, hogy a kilenc hónap alatt csak a méretük változott, pajkosságuk és csetlésük-botlások szinte semmit.

3. A Jurassic World stábja úgy gondolta, élőben is megnézik, mit reagál a főhős Chris Pratt, ha valóban rátámad egy T-Rex. Hát, finoman fogalmazva, nem volt elragadtatva. Egyébként a héten mi is megnéztük a legújabb Jurassic World filmet, és nekünk nagyon bejött. (kritikánkat itt olvashatjátok)

 hirdetes_300x300  

4. A Copa América negyeddöntőjében egy roppant bizarr jelenet játszódott le: a chilei Gonzalo Jara belenyúlt az Uruguay színeiben játszó Edinson Cavani fenekébe, majd ezek után a bíró, Cavanit állította ki. Nem vette észre ugyanis a mozdulatot, csak azt, ahogy Cavani arcul csapja a szemtelen védőt. Jara számára meg is lett az eredménye: Sportszerűtlen viselkedéséért átadólistára tette őt a csapata, a német élvonalban szereplő Mainz.

5. Egy generáció nőtt fel úgy, hogy örökre a retinájába égett a kaliforniai Sonoma megyében lefotózott zöld dombos és vakítóan kék eges tájkép, a Bliss, a Windows XP alapértelmezettként beállított háttérképe. Most, a Windows 10 érkezésével, egy újabb kép válhat ikonikussá – ezt Bradley G. Munkowitz és csapata készítette el – a videón pedig látható miképp.

Lengyel Diana

Előző heti válogatásaink:

A hét videói – válogatás (2015/25)

Az elmúlt hét legjobb videói – 2015/24

 

Ne maradj le semmilyen újdonságról – kövess minket FacebookonTwitteren, és Tumblren is! Ha pedig kíváncsi vagy a szerkesztőségi kulisszatitkokra, látogasd meg Instagram oldalunkat!

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!