E heti videó-válogatásunkban elsősorban a reklámokra összpontosítunk. Tekintsétek meg a kulisszatitkait Szlovákia egyik legjópofább reklámjának, mondjatok nemet a gyűlölettől fröcsögó kommentekre, nézzétek meg a babák erőfeszítéseit és azt, miért veszélyes a közösségi média.

Jó szórakozást.

1. A Coop jednota reklámját az egyik legsikeresebb szlovák reklámügynökség, a JANDL forgatta, nézzéték meg, mitől lett ennyire jó.

2. A Pampers reklámjain vagy ki lehet akadni, vagy beleszerelmesedni a kisgyerekekbe. Mindenki döntse el az alábbi videó után, hogy ez még ízléses, vagy már túlmegy a cukiság határán és inkább gusztustalanul behatol a babák intim szférájába.

 hirdetes_810x300  

3. Egy kis trollkodás a Citroen részéről. Így reklámozd a saját márkád a konkurenciánál.

4. A gyűlölködő kommentár nem véleménynyilvánítás. Csak buta sértés. Ezzel a jelmondattal indított kampányt a Nyílt Társadalom Alapítvány, ahol közéleti személyiség kampányolnak a gyűlölködő kommentárok ellen. Mondd a szemembe! A jelmondatuk. Többek közt a Para énekese Lasky, Robo Roth színész, Celeste Buckingham énekesnő és Kassai Csongor is szerepel a reklámokban.

5. A közösségi média a valódi élet illúziója csupán – ezt nem árt, ha az eszünkbe véssük. Ennek kiváló illusztrációja az alábbi rövidfilm is.

Lengyel Diana

Ne maradj le semmilyen újdonságról – kövess minket FacebookonTwitteren, és Tumblren is! Ha pedig kíváncsi vagy a szerkesztőségi kulisszatitkokra, látogasd meg Instagram oldalunkat!

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!