Nyitókép: peepl.sk

 

Az elkövetkezendő napokban jobb lesz, ha előkeressük a szekrény mélyén lapuló meleg ruhákat, ugyanis a kellemes őszi időjárás után megérkezik a lehűlés.

 

Délelőtt nyirkos, éjszaka fagyos idő vár ránk

 

 hirdetes_300x300  

A hidegfront holnap a délutáni órákban érkezik meg hazánkba. Szerdán nyugat felől fokozatosan beborul az ég, esőre, záporra, helyenként viharra lehet számítani. Ennek ellenére a legmagasabb nappali hőmérséklet holnap még mindig 19 és 24 Celsius-fok között alakul.

 

A tízfokos lehűlés csütörtökre várható. A nap folyamán nyirkos, borús időre lesz kilátás és több helyen az eső is eleredhet. A magasabban fekvő vidékeken havazásra lehet számítani. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 5 fok közé süllyed, nappal pedig 8–13 Celsius-fokig melegszik a levegő.

 

Csütörtökről péntek virradóra több helyen fagyos lesz az éjszaka. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet ugyanis 5 és 0 fok közé süllyed, a völgyekben pedig -2 fok is lehet. A hét utolsó munkanapján a legmagasabb hőmérséklet 12 és 17 fok körül alakul.

 

20 fok feletti hőmérséklettel hétvégén se számoljunk. Szombaton és vasárnap szintén csapadékos, borús időre van kilátás. A legalacsonyabb nappali hőmérséklet 10 és 5 fok között alakul, míg a legmagasabb 11 és 16 fok között.

 

Aktuality.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.