Nyitókép: Beol

 

Klasszikus és modern könyveket, kötelező olvasmányokat, angol nyelvtanulást segítő meséket és dalokat tölthetünk le Magyarország legnagyobb digitális mesetárából.

 

BOOKR Kids Mesetárában több mint 300 olyan klasszikus és modern interaktív történet található, amelyek különleges keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ráadásul olyan ismert színészek mint Molnár Piroska, Szacsvay László, Gálvölgyi János hangjai keltik életre, így azok hangoskönyvként is élvezhetők.

 

 hirdetes_300x300  

A BOOKR Kids Mesetárban a „Mesék tanuláshoz” című polcon olyan tartalmak is találhatóak, amelyek kifejezetten az alsó és felső tagozatos gyermekek anyanyelvi nevelését segítik. Segítségével játékos formában fejleszthető a szövegértés, és felébredhet az olvasási kedv a gyermekekben.

 

A Mesetár „Angol nyelven” polcán pedig az angol nyelvtanulást segítő, az angolszász kultúrához szervesen kapcsolódó könyvek jelennek meg, anyanyelvi színészek tolmácsolásában.

 

A BOOKR Kids meséivel játékos formában lehet felfedezni az olyan klasszikusokat, mint a A Pál utcai fiúk, a Tanár úr kérem, a Mumin-könyvek, valamint az olyan kortárs műveket is, mint Varró Dani, Erdős Virág vagy Lackfi János meséi, vagy a hatalmas népszerűségnek örvendő megújult Janikovszky-könyvek.

 

Új lehetőséget nyújt a digitális világban felnövő gyerekek számára, célja, hogy az okostelefon és a tablet használata mellett az irodalom is életük természetes részévé váljon.

 

A tavaszi szünet hétvégéjén, április 17. és 23. között ingyenesen élvezhető a Mesetár mind a 300 meséje.

 

HVG

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!