A közeljövő egyik sikeres csapatává válhat a hattagú, felvidéki On The Road formáció. Repertoárjukban a Rock n’ rolltól a punkon és a blueson keresztül a metálig mindenféle stílusú dalok megtalálhatók. A 2014 tavaszán alakult zenekar magyarul és angol nyelven egyaránt énekel.

 

Tagjait régi barátok és újonnan szerzett ismerősök alkotják. Fennállásuk alatt túlestek pár tagcserén, a mostani felállásukban viszont már 4 éve stabil és jó kedélyű baráti társasággá kovácsolódtak.

 

On The Road

 

Fejlődésüket jelzi, hogy másfél éve saját dalokkal is foglalkoznak, jövőbeli terveik között pedig saját albumok kiadása is szerepel.

 hirdetes_810x300  

 

Az On the road zenekar célja, hogy teltházas koncertjeiken megismerjék a bandát. Keményen dolgoznak azért, hogy minél több helyen bemutatkozhassanak, ismertebb zenekarok elő zenekaraként léphessenek fel. A Tankcsapda esetében például már többször sikerült, ami nagy élményt jelentett számukra. Saját dalaik leginkább a buliról, szórakozásról és a céljaikról szólnak.

 

Az On The Road zenekar

 

A zenekar tagjai:

Dobok: Szűcs Zsolt

Basszusgitár: Bosák Gábor

Szólógitár: Lancz Richárd és Szarka Zoltán

Ének: Farkas Bianka és Farkas Bernadett

 

Sikeresen léptek fel már például a Free Noise fesztiválon vagy a Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemle tehetségkutatóján. De részt vettek a Pered csillagai tehetségkutatóján is részt, ahol első helyezést szereztek.

 

Az On the Road zenekar

 

A banda nyitott a különböző fesztiválmeghívások, fellépések, falunapi rendezvények iránt.

 

Legközelebb július 11- én 21:00-kor Párkányban a V2 Rock Pub-ban találkozhatunk velük!

 

 

Körkép.sk (x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 7 olvasónak tetszik ez a cikk.