Nyitókép: Városi Művelődési Központ Gúta/Facebook

 

A Gútai Városi Művelődési Központ ez év októberében tervezi felvenni a város híres szülöttének, a magyar zenei élet meghatározó alakjának, többszörösen kitüntetett költőnek, dalszövegírónak, a friss Kossuth-díjas Adamis Annának a nevét. Ezzel kapcsolatban Gúta Város Önkormányzata és a Gútai Városi Művelődési Központ közös nyílt pályázatot hirdet a művelődési központ névfelvétele kapcsán az Adamis Anna Művelődési Központ logójának és arculatának megalkotására.

 

A pályázat célja a névfelvételhez illeszkedő logó és arculati elemek elkészítése. A logó a művelődési ház külső és belső arculatában, kampányaiban, online és nyomtatott felületein, rendezvényein, ajándéktárgyain, promóciós ruházatán és minden tevékenységében meg fog jelenni.

 

Pályázó lehet bármely belföldi vagy külföldi grafikus cég, számlaképes grafikus szakember, emellett egy pályázó több pályaművel is benevezhet.

 hirdetes_810x300  

 

A sikeres pályázó díjnyertes pályázata 500 eurós díjazásban részesül.

 

 

A pályázat beküldési határideje 2023. június 16.

 

A pályázatokat e-mailben lehet benyújtani a „LOGÓPÁLYÁZAT” megjelöléssel a [email protected] e-mail címre. A pályázat eredményhirdetésének időpontja: 2023. június 30.

 

Az értékelés során elsősorban a felhívásban szereplő követelmények teljesítését, az ötlet egyediségét, eredetiségét, frissességét, a névadóhoz, városhoz, küldetéshez való kapcsolódást, valamint az időtálló, letisztult, könnyen értelmezhető formákat fogják figyelembe venni.

 

A beküldött pályamunkával, technikai elvárásokkal kapcsolatos további információkat ITT megtalálja.

 

Körkép.sk/GÚTA VMK

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.