Nyitókép: MTVA

 

A hazai könnyűzene ikonjai magánéletük és szakmai pályafutásuk nyárhoz fűződő, felejthetetlen történeteit osztják meg a Duna nézőivel péntekenként a Nyári emlékek – Hogy volt?! különkiadásban. Az érzelmek teljes skáláját bejáró beszélgetéseket a legnagyobb magyar slágerek kísérik.

 

Péntek esténként a Nyári emlékek – Hogy volt?! különkiadásban a hazai könnyűzene legnagyobb alakjai elevenítik fel a legemlékezetesebb nyári pillanataikat Radványi Dorottya és Sztankay Ádám társaságában június 23-tól. Gondtalan nyaralások, gyermekkori élmények, csínytevések, a dalokban visszaköszönő meghatározó helyszínek, nagy szerelmek, izgalmas koncertélmények, szakmai kapcsolatok, életre szóló barátságok és legendás dallamok megszületésének részletei, mindezek az elmúlt évtizedek legnépszerűbb slágereivel.

 

Kovács Kati a Rock and roller című daláról oszt meg kulisszatitkot, Balázs Klári víziszonyának hátterében álló, majdnem tragédiával végződő történetéről beszél, Korda György elárulja, milyen sportteljesítménnyel igyekezett lenyűgözni szíve választottját, Nagy Feró az Omega, az LGT és a Beatrice közös nyári turnéját eleveníti fel. A műsorban Csepregi Éva, Zoltán Erika, Charlie, Karácsony James, Patkó Béla Kiki és Solymos Tóni is önfeledten nosztalgiázik, Szikora Róbert nyári élményeivel és klippremierrel érkezik.

 

 hirdetes_300x300  

A június 23-i, első adásban Fenyő Miklós a többi között Amerikában töltött gyermekéveiről, a rövid focibírói pályafutásáról, a Hungária nyári koncertjeiről, az életéről készült színdarabról és filmről, valamint gyermekeivel és unokájával való kapcsolatáról mesél.

 

Nyári emlékek – Hogy volt?! különkiadás – június 23-tól péntekenként 20:45-től a Dunán.

 

Körkép.sk/MTVA-hír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.