Nyitókép: mtva

 

A közmédia egyik legnépszerűbb rádiócsatornája, a Dankó Rádió, a Házasság hetében meglepetéssel készült hallgatóinak. A tavalyi nagysikerű az „Év magyarnótája” kezdeményezés után most a Szerenád a Dankó Rádióval – „Az Ön nótáját is elhúzzuk” kampányt indította el.

 

Dankó Rádió legutóbbi felhívására mindazok jelentkezését várták, akik szerették volna házastársukat meglepni egy különleges ajándékkal. A pályázóktól azt kérték, hogy fogalmazzák meg, milyen élmények kötik őket házastársukhoz. Írhattak az első szerelmes pillantásról, az első randevúról, az első gyermek születéséről, vagy kapcsolatuk más fontos momentumáról. Három szerencsés  nyertes otthonába látogatott el a Dankó Rádió, hogy szerenádot adjanak. A meglepetés – könnycseppeket csalva a szemekbe – nagy élményt jelentett a házaspároknak, de a stábnak is.

 

Az események összefoglalóját február 17-én, szombaton este 19 órától Dankó Szerenád címmel a Családunk nótáiban hallgathatják megde a műsort megelőzően a Dankó Rádió Facebook-oldalára is naponta kerülnek ki videók a Házasság hetének keretében.

 hirdetes_300x300  

 

A műsorban felcsendülnek a nyertesek kedvenc magyarnótái, valamint a házaspárokkal készült beszélgetések, amelyeket Erdélyi Claudia műsorvezető készített. A szerenádokat Tolnai András a kiváló nótaénekes, Hankó József prímás zenekara kíséretével adta elő.

 

Dankó Szerenád a Családunk nótáiban – február 17-én 19 órától a Dankó Rádióban.

 

MTVA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!