A New York Times már tudja…

 

Kalita Gábor

 

Egy döbbenetesen nagy, amolyan rejtett „hírbejelentés” történt nemrég a nagyvilágban, miszerint, Steinmeier után Steinlein lesz Némeország új elnöke.

 

 hirdetes_300x300  

Amikor Merkel asszonyt egy konferencia alkalmával megkérdezték, mit szól Stefan Steinlein, a szövetségi elnöki iroda jelenlegi vezetőjének elnöki kinevezéséhez, a kancellár csak ennyit szólt: ön ezt kitől hallotta… Majd, a vagy harminc éve divatjamúlt nadrág kosztümében tovább tipegett, s egy szájbiggyesztéssel azt jelezte –  hogy, mik vannak…

 

Persze, egyetlen kompetens német politikai szereplő sem értette a hírt, ám maga Steinlein pragmatikus válaszában nem erősítette meg, de nem is cáfolta leendő kinevezését.

 

Hogy mi történt valójában, íme a történet. A  New York Times a hetekben a címlapján közölt egy fotót, amelyen a német választók igen csak meglepődhettek. A képfelirat alapján a fotón Angela Merkel és Frank-Walter Steinmeier elnök látható. A képen persze Merkel mellett Steinlein szerepelt, vagyis a piacvezető amerikai lap képaláírása szerint – Németország elnöke.

 

Nem hiszem, hogy akadna egyetlen publicista vagy politológus, aki nem látna az eset mögött egy előre megszervezett csúsztatást. Azzal a megjegyzéssel, hogy bizony-bizony, a háttérhatalmak nem alszanak, s a tengerentúlról már előre ”súgják” az általuk kívánt, Németország leendő elnökének nevét.

 

Az USA elnöke, Donald Trump, a nagy blog-bejegyző akadt ki nemrég a CNN – fentiekhez hasonló – csúsztatásain, s egyenesen hazugnak nevezte a világ egyik legnagyobb hírügynökségét.

 

„Súgtak” már az EÚ bizottsága új elnökének személyét illetően is

 

Bizony súgtak, s az egyik korábbi értekezésemben már említést tettem arról, milyen trükkös módon jelentették be az EÚ illetékesei, hogy ki is lesz az új elnöke, Juncker után az Európai Bizottságának.

 

Hát ki is lehetne más Juncker, a nagy pénzzsonglőr és korábbi offshore „szakértő” után, ha nem maga Cristine Lagarde, az IMF – tavaly, pénzügyi visszaélések miatt bíróságilag elítélt – vezére. Ő is Juncker úr „csókosa,” hasonlóképpen, mint George Soros, vagy a magyarságot zsigerileg gyűlölő, volt anarchista, a liberálisok piszkos szájú szócsöve Guy Verhofstadt. Hiszen videofelvételek, fotók sorozatai bizonyítják, mennyire is szeret az Európai Bizottság elnöke puszilkodni /borzalom/, a kétes hírű megnevezettekkel.

 

Tehát, így jelentették be nemrég Lagarde asszony feltételezett kinevezését az EÚ bizottságának elnöki posztjára:

 

…az Európai Néppárt „felsőbb köreinek” javaslatára. Hát, kérem tisztelettel. Az említett, legalábbis a pártprogramjaikban olvasható keresztény /?/  értékrendet képviselő polgári pártfrakciónak vannak „alsóbb körei” is? S ide kik tartoznak?

 

Maguk a néppárti képviselők. Azok, akik a „felsőbb körök” tapsa, vagy füttyentése szerint szavaznak?  Mert hát ugye, maga Juncker úr is néppárti képviselő.

 

Tudom, sok olvasó az utolsó sor után így reagál a leírtakra. Ezek után – keresztet is vethetünk magunkra.

 

De félretéve a szomorkodást, ilyen esetek taglalásakor mindig is volt barátomnak, kollégámnak, a megboldogult Prandl Sándornak, a kilencvenes évek elején megszűnt Hét c. kulturális hetilap fotóriporterének fenomenális felvétele jut az eszembe, amelyet egy gumikesztyűgyárban készített. A felvételen a műanyagformákon szárított gumikesztyűk tömkelege látható, melyek egymás mellett sorakozva amolyan feltartott kezek látszatát keltik. A kép címe: Pártgyűlésen.

 

Tehát, csak reménykedhetünk és bízhatunk abban, hogy az EÚ néppárti képviselőinek nagyobbik, nem megvesztegethető csapata nem szavaz az elítélt Lagarde asszony új posztjára. De lehet, reménykedésünk hajója partot súrol majd, ugyanis ha a „sima” képviselőcske nem pacsizik le a „felsőbb körökkel,” akkor nem biztos, hogy belépést nyer a jövőben az Európai Parlament épületébe. Hiszen mandátuma lejárta után is akadhat számára jól megfizetett poszt az EU egyes szakbizottságaiban, hiszen a volt képviselők „használhatósága” adott.

 

Ők ugyanis már tapasztalatból tudják, melyik ajtón kell bemenni, s hol kell kijönni.

 

No, meg besimulni, s alkalmazkodni is megtanultak a korábbi öt év folyamán. Videofelvételek százai virítanak a világhálón, melyek arról a „hatalmas” fegyelmezettségről tanúskodnak, amelyek az EU parlament munkáját jellemzik. Egyes kritikusabb felszólalásoknál, amelyek tulajdonképpen Európa egy-egy nemzete népének gondját baját tárja, vagyis tárná a döntéshozók elé, a zsinórban ásítozó ülésvezető, s a felszólaló körül a hatalmas teremben sok esetben mindössze  öt-hat képviselő ücsörög. Mert hát vannak a „magasabb körök,”  s úgy néz ki, ők döntenek mindenről, a nép  – EU-s képviselői által reprezentált –  hangja a jelek szerint a felesleges címszóval jelzett kategóriában parkol.

 

Nobel-békedíjat George Sorosnak

 

Itt persze már nem is trükköző súgásról, hanem kurjantások néhányáról beszélhetünk. S hogy kik is azok, akik elkurjantották: Nobel-békedíjat Sorosnak, hát, kedves olvasóim, tessenek mély lélegzetet venni.

 

Magyarok voltak. Hogy szívükben is valódi magyarok-e, azt nem tudom, de, hogy magyarul /is/ beszélnek, az biztos.

 

De hadd térjek a tárgyra. A Wesley János Lelkészképző főiskola öt professzora, vagyis Iványi Gábor lelkész, Lukács Péter oktatáskutató, Majsai Tamás teológus, Nagy Péter Tibor szociológus, Szilágyi Gál Mihály filozófus még novemberben fogalmazta meg azt a Béke-Nobel díj bizottságnak Oslóba elküldött levelét, melyben kezdeményezik a Nobel-békedíj George Sorosnak való odaítélését.

 

Igen, még véletlenül sem álhírről, hanem Sorosról, arról a pénz spekulánsról van szó, aki az évtizedek folyamán kormányokat volt képes bedönteni dollár milliárdjai „ügyes” mozgatásával. Jól álcázva, civil szervezetei /NGO/ segítségével forradalmak kirobbantásában vett részt.

 

Arról a Sorosról van szó, akit maga Izrael sem támogat kegyetlenül átspekulált machinációi miatt, s arról a magát filantrópnak nevező, Amerikából „vezénylő” Európai Uniós Juncker, s Lagarde kedvencről van szó, aki nekünk, európaiaknak évi egymillió bevándorlót kíván a nyakunkra szabadítani. A szaftosabbnál szaftosabb jelzők sorát folytathatnánk tovább, de kár is erre tintát pazarolni, hiszen napi szinten ismertek Soros meredekebbnél meredekebb, az emberiesség, a szolidaritás, a békés egymás mellett élés ellen irányuló alantas húzásai.

 

Ebből is jól látszik, hogy  a magyargyűlölő szcientológus, Iványi Gábor, s csapata milyen trükközéssel is állt elő a jelen időben.

 

Szerintük ugyanis Sorost, a világ számtalan országa által megvetett  „filantrópot” magas elismerésre kell javasolni.

 

Az imaginárius  hógolyót tehát elhelyezték a behavazott bércek tetejére, melyre petícióik, támogató leveleik segítségével százával ragadnak rá majd azok a Soros pénzeken élősködő NGO-k, Soros csoportok, akik lavinaszerűen érkeznek majd le úgymond a völgybe, vagyis – Oslóba. Ugyanis jól ismerik a régi közmondást: a százszor kimondott  hazugság igazzá válik.

 

Azt hiszem, senki sem tudja számunkra megjósolni azt, milyen erők, mikor is állítják majd meg végre a világ békére vágyó népességét alantas trükközésekkel átverő világrontók eszeveszett, rontó-bontó menetelését.

 

Nyitókép: bild.de

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.