Eufrozina, Kende
 • HUF: 362.73
 • USD: 1.17
 • 10 °C
 • 19 °C

Hirdetés (X)

Külügyek

Magyar Nemzet – Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor

Ez alkalommal több témában is kikérik majd az állampolgárok véleményét

Nyitókép:

 

Újabb nemzeti konzultációt jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz balatonfüredi kihelyezett frakcióülésén szerdán, mert “egyes aktivistacsoportok számára az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál” – értesült a Magyar Nemzet online felülete, a magyarnemzet.hu.

 

A kormányfő megtartotta szokásos zártkörű beszédét a Fidesz-KDNP frakció képviselőinek – írta a portál. Orbán Viktor a többi között a kabinet és a frakció előtt álló feladatokról tájékoztatta a képviselőket – közölte a magyarnemzet.hu.

 

Az értékelésen túl azonban ez alkalommal is tartogattak újdonságot a miniszterelnök szavai: a portál információi szerint ismét nemzeti konzultációt indít a kormány.

 

Orbán Viktor véleménye szerint a kabinet az elmúlt tíz évben sok jelentős kérdésben kikérte a magyar emberek véleményét, és “közös döntéseik igazolták a nemzeti egyetértés erejét”.

 

A magyarnemzet.hu úgy tudja, hogy most fő témaként a kormányfő azt a problémát fogalmazta meg, hogy “egyes aktivistacsoportok számára az erőszakos bűnözők jogai fontosabbak lettek a törvénytisztelő emberek jogainál”. Erről a magyar embereket is meg kell kérdezni – hangoztatta.

 

A miniszterelnök tájékoztatása szerint a nemzeti konzultáció keretein belül ez alkalommal több témában is kikérik majd az állampolgárok véleményét.

 

A kormány tudni szeretné, miként vélekednek a magyarok “az iparággá vált börtönbizniszről”, a feltételes szabadságra bocsátás szigorításáról, a Szeviép-üggyel összefüggésben felmerült bírói korrupció gyanújáról és a gyöngyöspatai romák kártérítése kapcsán felszínre került kérdésekről.
Orbán Viktor közlése szerint a konkrétumokról Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter tájékoztatja majd a nyilvánosságot a csütörtöki kormányinfón.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Zempléni Péter
2020. feb. 13. 05:02

-Egyetért - e azzal, hogy tovább gyengüljön a forint árfolyoma? -Igen, igen, igen! Tovább a tévedhetetlen, bölcs nemzetvezető által kijelölt úton a végső győzelemig!

  Tárkány Álmos
  2020. feb. 13. 05:38

  Elvtárs! Remélem, még az unokáid is nyögve fogják fizetni Öszödi Fletó svájci frank alapú hitelét!

   Zempléni Péter
   2020. feb. 13. 20:01

   A Nemzetvezető Testvér már megoldotta nekik rég. Szeretik is érte nagyon!! Ma újabb mélységeket járt meg Orbánisztán valutája. Amikor átvették a kormányzást 2010- ben a rohadék liberális Gyurcsány -Bajnai kormánytól 1 € = 275HUF ma 340 HUF- volt. Ja és az ÁFA 10 éve 27%. Vidd át a megtakarításaidat hozzá!!

Bartha Ákos
2020. feb. 15. 17:12

A nemzeti konzultációt a nácik találták ki mintegy helyettesítendő a népszavazást. Ezt koppintották le és ültették át a gyakorlatba a naracssárga bolsevisták. Orbánék is ellehetetlenítették akár verőemberekkel is , hogy akárcsak népszavazási kezdeményezéssel is éljen valaki. Helyette 90% alatti IQ szinen feltett kérdésekre kérik a híveik visszajelzését. Az egész csak a nyáj folyamatos harci lázban tartását és létszámának ellenőrzését szolgálják. Közpénzből finanszírozott propaganda. Soha független számlálók nem látták a visszaküldött íveket. Már most tudható a válasz. De akkor miért égetnek el erre újabb milliárdokat?

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket