Nyitókép: Reuters

 

Több mint három hónapnyi karantén után lassan visszaáll a rend Olaszországban. A Reuters tájékoztatása szerint Giuseppe Conte kormánya június 15-től megnyitja a színházakat, mozikat, játékbarlangokat, illetve némelyik fürdő- és sportlétesítményt.

 

Az első focimeccs

 

 hirdetes_300x300  

A mozikat és a színházakat egyszerre maximum 200 néző látogathatja a biztonságos távolságtartás betartása érdekében. A szabad ég alatt megrendezett előadások 1000 nézőt fogadhatnak.

 

Az óvintézkedések részleges feloldása a sportra is vonatkozik. Péntektől engedélyezik a professzionális sportmeccsek megrendezését, de egyelőre csak nézők nélkül.

 

Ma este fogja lejátszani az elhalasztott kupát a Juventus és az AC Milan. Olaszországban ez lesz az első mérkőzése a március 9-én bevezetett korlátozások óta.

 

A diszkók csak júliustól nyithatnak

 

Olaszországban a sportpályákat a nyilvánosság előtt június 25-től fogják megnyitni. A diszkók és éjjeli klubok július 14-től fogadhatják az első látogatókat, viszont a helyi önkormányzat a járványügyi helyzetre való tekintettel jóváhagyhatja a korábbi nyitásukat is.

 

Webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!