Nyitókép: hirado.hu

 

Gyilkosság áldozata lehetett a rendőrség szerint a korábban az MTK-ban futballozó Katzenbach Imre, aki 2009-ben, nem sokkal születésnapja után tűnt el Budapesten. Holttestére Baranyajenő közelében találtak rá a zsaruk. Az elkövetéssel a jelenleg is börtönben ülő 50 éves H. Attilát gyanúsítják. Katzenbachot korábban az Eclipse-ügy miatt körözték.

 

A rendőrség honlapján pénteken közzétett közleményben nem nevezték meg az áldozatot, mindössze annyit rögzítettek, hogy budapesti, XVII. kerületi otthonából 2009. szeptember 28-án tűnt el az akkor 45 éves férfi, akinek földi maradványait október 23-án találták meg Baranyajenő térségében.

 

 hirdetes_810x300  

A közleményben azt írták: a rendőrség a kezdetektől gyanította, hogy nem csupán eltűnésről van szó, a férfi nem saját elhatározásából tartózkodhat ismeretlen helyen, hanem bűncselekmény áldozata lett.

 

A kitartó körözési munka és a minden részletre kiterjedő adatgyűjtés eredményeképpen 2019-ben olyan információk jutottak a rendőrség birtokába, hogya férfi emberölés áldozatává vált – írták. A nyomozás során kiderítették, hogy hol rejtették el a holttestet, így a nyomozók Baranyajenő térségében megtalálták, és azonosították a sértett földi maradványait.

 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda életvédelmi osztályának munkatársai a jelenleg büntetés-végrehajtási intézetben lévő H. Attila 50 éves magyar állampolgárt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás minden részletre kiterjedően folyamatban van – írták.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!