Nyitókép: lawandcrime.com

 

Az eset még a múlt héten történt, de annyira ijesztő és bájos is egyben, hogy muszáj beszámolnunk róla olvasóinknak.

 

Dél-Karolinában egy iskolai buszra, melyen 18 kisdiák és ovis utazott, a közeli laktanyából egy fegyveres katona szállt fel.

 

A 23 éves Jovan Colazzo három hete volt kiképzésen Fort Jacksonban, de nem nagyon bírhatta idegileg. Ezért úgy döntött, haza akar menni. Mégpedig mihamarább.

 hirdetes_300x300  

 

Egy iskolai buszra felszállva, fegyverét a sofőrre, Kenneth Corbinra fogva arra kényszerítette, hogy vigye őt haza. Teljes gázzal, a piros jelzőlámpákon is áthajtva.

 

Corbin féltve a gyerekek életét el is indult. Ekkor lendültek ellentámadásba a diákok, de közülük is főleg az ovisok voltak elemükben. Körülvették a támadót, és kérdés cunamit zúdítottak rá. Olyanokat kérdezve tőle egyszerre és megállás nélkül, hogy:

 

– Te vagy a támadó? Mutasd a puskádat! Bántani fogod a sofőr bácsit? El akarsz minket rabolni? Hová megyünk? Le fogsz lőni minket?

 

A túszejtő a sofőr elmondása alapján úgy hat percig és négy mérföldig bírta a nyomást, mígnem lelkileg összeomlott és inkább feladta. Végül kérte Corbint, hogy álljon meg, le szeretne szállni a buszról.

 

Mondanunk sem kell, hogy a hivatalos szervek ezt követően azonnal elfogták.

 

 

Körkép.sk/goormorningamerica.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.