Krisztina
  • HUF: 354.80
  • USD: 1.18
  • 16 °C
  • 27 °C
Külügyek

Orbán: gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány

Ezek a kérdések a következők:

Nyitókép: Orbán Viktor Fb-oldala

 

Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány öt kérdésben – jelentette be a miniszterelnök szerdán.

 

Orbán Viktor a Facebookon közzétett videóban hangsúlyozta:

 

Brüsszel az elmúlt hetekben egyértelműen megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt. A magyar törvények nem engedik a szexuális propagandát az óvodákban, az iskolákban, a televíziókban és a reklámokban – közölte.

 

Kiemelte: Brüsszel most az oktatási törvény és a gyermekvédelmi szabályok módosítását követeli.

 

“Sérelmezik, hogy nálunk nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult”, ott az LMBTQ-aktivisták bejárnak az óvodákba és az iskolákba, ők végzik a szexuális felvilágosítást

 

– mondta.

 

Hozzátette: “nálunk is ezt akarják”, ezért a brüsszeli bürokraták fenyegetőznek, kötelezettségszegési eljárásokat indítanak, “vagyis visszaélnek a hatalmukkal”.

 

Kijelentette:

 

“a gyermekeink jövője a tét, ezért ebben a kérdésben nem engedhetünk”. Amikor a hazánkra nehezedő nyomás ilyen erős, akkor csak a közös népakarat tudja megvédeni Magyarországot, ezért a kormány úgy döntött, hogy népszavazást kezdeményez öt kérdésben

 

– közölte, majd felsorolta a kérdéseket.

 

Ezek a kérdések a következők:

 

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

 

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

 

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?

 

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?

 

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

 

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „GYERMEKVÉDELMI NÉPSZAVAZÁST KEZDEMÉNYEZÜNK AZ ALÁBBI KÉRDÉSEKBEN: Támogatja-e Ön, hogy kiskoru gyermekeknek köznevelési intézményben a szülÅ hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak? kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek? kiskoru gyermekek számára is elérhetÅ‘ek legyenek nemátalakító kezelések? kiskoru gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be? kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg? A GYERMEKEINK JÃVŐJE A TÉT.”
Kép forrása: Magyarország Kormánya fb-oldal

 

Orbán Viktor azt kérte az emberektől, hogy közösen mondjanak nemet ezekre a kérdésekre, ahogy öt évvel ezelőtt is nemet mondtak, amikor “Brüsszel a bevándorlókat akarta rákényszeríteni Magyarországra”. Akkor egy népszavazás és a közös népakarat megállította Brüsszelt; egyszer már sikerült, és együtt újra sikerülni fog – jelentette ki.

 

 

MTI/Körkép.sk

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 8 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

B, Gy.
2021. Júl. 21. 15:08

Ezek a buzik , nemtelenek stb , mar minden hatart tullepnek.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket