Jácint
  • HUF: 403.72
  • USD: 1.02
  • 24 °C
  • 35 °C

Hirdetés (X)

Friss hírek

Az osztrákok szerint Magyarország nem védi elég hatékonyan a határait

Karl Nehammer belügyminiszter a migránsoknak is üzent: „Ne gyertek ide!”

Nyitókép: ORF

 

Karl Nehammer osztrák szövetségi belügyminiszter a hét elején az osztrák-magyar határ őrvidéki (Burgenland) szakaszára látogatott, hogy megszemlélje a hadsereg és a rendőrség „Éles bevetés” (Aktion scharf) nevű migrációellenes műveleteit. Csak ezen a szakaszon a hétvégén és a hét első napjaiban 229 illegális bevándorlót tartóztattak fel a hatóságok. Nezsiderben (Neusiedl am See) a rendőrség egy kisteherautó átvizsgálása során 38 illegálisan Ausztriába utazó személyre bukkant.

 

Ausztria bekeményít: 400 katonát küldenek a határra a migráció megállítására

 

Nehammer az ORF közszolgálati televízió kamerái előtt az nyilatkozta, hogy a magyar fél a jelek szerint nem védi elég hatékonyan a saját határait:

 

„Sok migráns van itt (Ausztriában) úton, akiről azt sem tudjuk, hogy kicsoda. Ezt Magyarország nem engedheti meg. Be kell tartaniuk az Európai Uniós jogrendszert és hatékonyabban kell védeniük a határaikat.”

 

Nehammer szerint az EU „rossz jeleket” küld ki a világba, ezért Bécs a saját kezébe kell, hogy vegye a határai védelmét. A bevándorlóknak pedig azt üzente: ne jöjjenek Ausztriába. Őrvidék tartományban 2016 óta összesen 20 ezer bevándorlót fogtak el illegális határátlépés közben.

 

ORF/Krone

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 11 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

B, Gy.
2021. Júl. 29. 10:11

Mocskos labanc csak kritizalni tud. Ha a csodalatos EU nem belerugna a magyarokba henem segitene oket tobbre mennenek a migransok ugyeben Ehhez viszont esz is kellene.

Jing
2021. Júl. 29. 10:36

Hogy nem ég le a pofájukról a bőr...

Anna
2021. Júl. 29. 10:40

ha lőnénk akkor meg az lenne a baj

Márta
2021. Júl. 29. 11:36

Ennyi amnéziás politikust!!! Szégyen!!! 2015-ben még tárt karokkal várták őket!!! Hát most örüljenek nekik!!!

Zsolt
2021. Júl. 29. 23:37

Az osztrákok is csak lábtörlésre használták és használják ma is a Magyarokat. Hol kétszínű hol pedig nyilegyenes módon. Csak a bajt hozták az országra.A múltban is vízre vitték,és szomjan hozták elő a történelmi Magyarországot.Ennyi

Édes Erdély
2021. Júl. 30. 10:09

Türelem! A Szovjetúnió sem élt sokáig, az EU sem lesz örök életű. Már csak néhány év és ismét szabadok leszünk...

    Josef
    2021. Júl. 30. 12:28

    Pedig úgy tudtuk, hogy "Örök időkre a Szojvetúnióval..." és... ? Eltűnt,mint a tavalyi hó. Az EU birodalmi torekvéseinek sem lehet más véve... Mivel telhes mértékben eltávolodtak a lakosság akaratától. Ahol már a férfuak is szulhetnetlk, a melgek agitálhatnak az óvodákban, iskolákban, hogy bíztisítsák az utánpótlást, megrontva a jovő generációt.

Zoz
2021. Júl. 30. 10:42

Kiküd 400 embert és már milyen nagy szája van. Tiszta h@lye.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket