Századvég: Tovább zuhant Márki-Zay Péter népszerűsége - Körkép.sk
Ervin
    |    
HUF: 376.25
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
hirdetes_810x300
Külügyek

Századvég: Tovább zuhant Márki-Zay Péter népszerűsége

Januárról februárra 59-ről 62 százalékra nőtt a baloldal kormányfőjelöltjéről negatívan vélekedők aránya

Századvég: Tovább zuhant Márki-Zay Péter népszerűsége
Nyitókép: szazadveg.hu

 

Januárról februárra 59-ről 62 százalékra nőtt a baloldal kormányfőjelöltjéről negatívan vélekedők aránya, miközben újabb szimpatizánsokat nem tudott szerezni a politikus – állapítható meg a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából. A felmérés a politikai szempontból aktív magyarok körében feltérképezte Márki-Zay Péter népszerűségének alakulását.

 

A közelmúltban Márki-Zay Péter részéről több olyan állítás is napvilágra került, amelyek keretében a hódmezővásárhelyi városvezető a magyar politikai kultúra általánosan elfogadott szabályait zárójelbe téve nyilvánult meg közéleti kérdésekben, bizonyos választói csoportokra nézve sértő megjegyzéseket tett, illetve olyan javaslatokat fogalmazott meg, amelyeket jelentős társadalmi elutasítottság övez – írja a Századvég.

 

Márki-Zay egyebek mellett „részeg” és „agymosott”, valamint „falusi, egyszerű, tudatlan” választókról értekezett, egy kampányrendezvényen pedig – többek között – a „kommunisták” és „fasiszták” képviseletéről beszélt. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a balliberális kormányfőaspiráns nézete szerint a „szüléshez orvos sem kell”, mivel az „nem betegség”, továbbá 2021 őszén kifejtette, hogy „igenis el kell fogadni, hogy sürgősségi, vagy éppen szülészeti ellátás ne legyen a vidéki városokban, vagy akár falvakban élők közelében”.

 

olvasható az alapítvány közleményében.

 hirdetes_300x300  

 

Az említett kijelentések fényében kevésbé meglepő, hogy folyamatosan nő a baloldali kormányfőjelöltet elutasítók tábora.

 

vonja le a következtetést a Századvég Alapítvány.

 

forrás: szazadveg.hu

 

szazadveg.hu, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

B, Gy.
2022. febr. 17. 12:52

Szerencsetlen Gyurcsan egy epkezlab embert nem tud eloallitani a programjuk is csak ilyen azert nemis nagyon nepszerusitette az evertekelojeben a lenyeg Brusszel kezere jatszani az orszagot ott majd megirjak .

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!