Nyitókép: mandiner.hu

 

Nagy Feró Kossuth-díjas magyar énekes, színész, dalszövegíró a Mandiner hetilap hasábjain mondta el, hogy szerinte miért fontos az április 3-i magyarországi választás és népszavazás, és hogy miért is kellene részt venni rajtuk.

 

Az utóbbi tizenkét évben valamennyi választás sorsdöntő volt, ez a mostani azonban fokozottan az. Óriási a tét!

Azoknak is a Fidesz–KDNP-re kell szavazniuk, akik ideológiai vagy politikai megfontolásból máshogy gondolkodnak, nem értenek egyet a kormánnyal. Most ugyanis nem politikai kérdésekről, hanem az életünkről van szó, csak a békepárti oldalra lehet voksolni! Ez most a legfontosabb. Közben a gyermekeinket is meg kell védeni a kibontakozó, a Nyugaton már tomboló lmbtqi-propagandától, aminek a létét a baloldal tagadja. Ezért a jövőnk érdekében a népszavazáson is részt kell venni.

Ami az eredményeket illeti, az én életemben korábban nem volt olyan, hogy a családalapítást és a fiatalok életkezdését, lakáshoz jutását ekkora mértékben támogatták volna, ahogy a rezsicsökkentéssel is sikerült jelentősen enyhíteni a társadalom terhein. Ezek nagy sikernek számítanak. Eközben a kormány szinte állandó támadás alatt van a világból. A vállalkozók és az egyszerűbb emberek is előrébb tudtak jutni, tartsuk magunkat ehhez az irányhoz!

 

mandiner.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!