Nyitókép: HVG

 

Mintegy 1,5 kilogramm pénzérmét távolítottak el nemrég az indiai orvosok egy helyi férfi szervezetéből, aki két-három hónap alatt nyelte le azokat.

 

Gyomorfájdalmakkal került kórházba Indiában az a férfi, akit nem sokkal később meg is műtöttek az orvosok. Kiderült, a férfi gyomrában 187 pénzérme volt – írta meg a brit Mirror.

 

A beszámoló szerint a pszichiátriai betegségben szenvedő férfi több tucat különböző méretű és címletű érmét nyelt le, majd miután gyomorfájásra panaszkodott, szombaton a családja kórházba szállította. Az orvosok először daganatra gyanakodtak, ezért különböző vizsgálatokat írtak ki neki.

 hirdetes_810x300  

 

A röntgen kiderítette, hogy mintegy 1,5 kilogrammnyi pénzérme van a férfi gyomrában, amit az elmúlt 2–3 hónapban nyelt le. Emiatt felpuffadt és többször hányt is.

 

A férfi testéből egy kétórás műtét során távolították el a 187 darab érmét. Az orvosok elmondták, a plusz súly miatt a szerv nagyon kitágult, az érmék pedig a különböző részeire tapadtak fel. A műtétet követően kiszáradás és egyéb kisebb problémák miatt kellett kezelni, mostanra azonban szerencsére jól van – az állapota stabil, és már beszélni is képes.

 

HVG

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!